Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

lonely napisal/-a:So tukaj,so (stran preobremenjena) http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?lo ... ocale=1040

Rezultati še niso čisto popolni, saj nas nekaterih ni na seznamu. TDS je sicer odličen in zanesljiv časomerilec, ki meri ogromno tekem po Italiji in drugje po svetu, a očitno se jim je tokrat nekaj zalomilo, mogoče novejši čipi, saj takega še nisem nosil. Bodo že uredili.

Lp
raf napisal/-a:mislim, da bi bilo fer, da za drugo leto organizator vsem nam letošnjim tekmovalcem da kak bonus v obliki znižane štartne ali pa liter dodatnega terana, ker tole pa res že preveč dolgo traja.....

Hehehe, se strinjam. Tokrat sem bila prvič na taki prireditvi, pa takole "sračkajo" z rezultati :-- (da ne bo pomote, vse čestitke organizatorjem)
Ampak nič hudega, bilo mi je zelo zelo lepo. Tekla sem sicer "osmico", za prvič je šlo super. Všeč mi je bilo tako pozitivno, vzpodbudno vzdušje med tekači.
Čestitke Vandrovcu, sem še nova tukaj, pa nisem vedela, da si slep. Lahko si za zgled vsem, ki jamrajo, da ne morejo teči, ker... (saj vemo, izgovorov je vedno na pretek).
Se vidimo naslednje leto, ali pa še prej kje drugje (mika me nočna desetka na Bledu).
Res srčno upam, da se bo ta tabela z rezultati še kaj popolnila, saj imam občutek, da je bolj luknjasta , kot švicarski sir. Vsaj na 8 km progi tako zgleda. Mene na seznamu ni in močno dvomim, da bi bil z rezultatom nekaj čez 37 minut uvrščen med 25. in 30. mestom! He, he... Bolj verjetno, glede na lanske rezultate okrog 80. mesta...
bucko napisal/-a:Zanima me če se je tudi vam vleeeekel zadnji kilometer, sam sem pogledal na uro in mi je pri oznaki 20km pokazala 19,9km, v cilju na uri vidim dolžino 21,2km. Že skozi celotno progo mi je garmin malo zaostajal za oznakami, tako da je verjetno prišlo do majhnega zamika pri postavljanju oznak, tako da so morali zadnji kilometer malo "podaljšati" :lol:
Proga je že vrsto let ista in sama po sebi mi je všeč, tako da s tem "zadnjim kilometrom" ne mislim grajati organizatorjev, pač slučajno sem to opazil :)

Super so bili vsi, ki so nam z glasbo pomagali ob progi, še posebno na desetem kilometru, ko so vrteli meni všečno glasbo. Tam sem šel kot v transu, kar naenkrat je bila tabla 14km :laola

Naslednje leto verjetno pridemo spet :clap:

Sem hotela s tem začet, potem sem si pa prihranila malo časa in kar skopirala. Se globoko strinjam z napisanim. Zadnji kilometer se je vleeeeekel.

Drugače je bila pa to moja prva 21ka in mislim, da so 10ke bolj kot ne zgodovina. Vsaj malo noge bolijo danes.

Z rezultatom 1:48 sem zadovoljna, sicer tempo ni šel pod 5, bil pa je blizu. Za "začetek" sezone ok.
Kar zadeva organizacijo in samo prireditev, sva z Špelo bila prvič na prireditvi in nama je bila zelo všeč. Tako pred, med, kot po prireditvi ...jota je bila odlična. Škoda za tole čakanje na rezultate.

Včeraj sem prvič v življenju tekel 21K na rezultat, prej sem bil zmeraj pace-maker za mojo Špelo, ki je včeraj zelo popravila svoj čas, tekla 1:32:58.

Tudi sam sem več kot zadovoljen, ves čas se mi je zdelo, da sem začel prehitro in me bo najbrž vmes pobralo ...enostavno nisem imel neke prave primerjave ali občutka koliko sem lahko hiter. Želja mi je bila pod 1:20, na koncu 1:18:36 ...noge imam še vedno zategnjene, pa dva lepa žulja tudi :)
Na posoškem maratonu so tudi merili TDS in so bili isto čipi v številkah pa so bili rezultati še isti dan. Zgleda da jim je v Sežani prišel "fajht" v kompjuterje ;).
Bali napisal/-a:Drugače je bila pa to moja prva 21ka in mislim, da so 10ke bolj kot ne zgodovina.

Hojla "Petruška," sorry Bali :D, škoda ker se nisva srečala. No vidiš, pa se ti je le želja izpolnila. Ni mi pa čisto jasno, kaj si hotela s tem povedati, da so 10-ke zgodovina.

Drugače pa tudi mene še ni med rezultati. Najprej jih neučakano čakamo (jaz priznam, da jih vedno želim imeti takoj in mi je to skoraj bolj pomembno, kot vsa ostala organizacija), sedaj ko pa jih imamo, so nepopolni. Ah.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA