prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Evo kandidata.
Komot ob ene pol petih (se lahko tudi prilagodim + - pol ure). Velja seveda glede štarta in ne glede tempa.

Eto, gledam ven in uzivam. :) He, he, zgleda, da bova lepo gazila. :) Ampak meni je prav. :D
Za začetek se lahko dogovoriva takoj, ko bo tebi ustrezalo. Lahko tudi ob 1500. :) Predlagam, da uporabiš mujota, ko boš krenil proti startu. Bom skidal parkirišče za ogrevanje. :) Ti pa ne pozabi na gretje do konca (ogrevanjealaBor PRESS). ;)
Tempo bo seveda pogovoren. :D

Lp, oranzni slon

Joj Slon, nekaj drugega je prišlo vmes, tako da ne morem. Pa nisem se snega ustrašil.
A ste to slučajno bili vi, ki ste okrog šestih tekli po Opekarski ulici proti Prulam? Jaz sem ravno takrat šel s faksa.

Drugače sem pa svojo standardno varianto po Golovcu opravil včeraj. Na tek sem se opravil v močnem sneženju. Bil sem prepričan da od mojega teka ne bo prav veliko. Pa je vseeno šlo. Sicer daleč od prave hitrosti, ki sem jo vajen, ker copati na snegu niso prijelo. Pa tudi motiviran nisem bil najbolje. Ker nisem tekel hitro, sem užival. Pogledoval sem snežinke, ki so zaradi močnega vetra vpadale pod ostrim kotom na moje prsi. Lepo je bilo. A, žal moje noge od tega počasnega teka niso imele prav veliko.
Danes v mraku sem spet odrinil na Golovec. Pred tekom sem bil zelo utrujen in nisem bil prepričan, če bom zmogel sploh en sam kilometer teka. Vendar mi je steklo kot že dolgo ne. Tek v kratki opremi je res luksuz, nasproti medvedjim zimskim oblačilom. Sneg na Golovcu je zamenjalo blato, vendar se ne udira globoko, tako da se da teči. Testiral sem tudi nove copate Nike Air Pegasus 26. Dobro so se odrezale zato grem jutri po še en par da bo s copati mir za nekaj časa.

Skorajda se je že znočilo. V zenitu še na modrem nebu opazim prve svetlejše zvezde in treniram svoje poznavanje neba. Mars sije tik ob Kastorju in Poluksu v Dvojčkih, medtem ko je je nasproti lep kontrast svetla bela Alpha Aurigae. Ne morem tudi mimo nebesnega svetilnika Sirija, ki sveti kar premočno in pa rdeče orjakinje Betelgeze v Orionu. Vse je le iluzija. Takoj ko se bo popolnoma znočilo bo nočno nebo prekrila debela rdeča prevleka svetlobne onesnaženosti. Niti NGC 224 se ne vidi, le M 45 je bleda senca svoje slave. Lepa popestritev dogajanja je tudi prehod Mednarodne vesoljske postaje, ki preči Velikega medveda tik pod zvezdama Merak in Dubhe.

Odtečem dalje in naredim še nekaj hitrih kilometrov po ravnini. Še dolgo nisem tako užival v tako hitrem in lahkotnem teku. Res mi je pasalo.
Helou!
Ob "orgazmičnemu" opisu nočnega neba mojega predhodnika manjka pogled na kakšen luštkan obražček fletne deklice, ki se z rahlo priprtimi očmi sklanja nad tvoje kosmate prsi in diha vate zadah po mentolovih bombonih. Ti pa v ozadju opazuješ zvezde in treniraš njihovo poimenovanje in lego, da pozabiš na trenutno dogajanje, da ti ne bi prišlo prehitro. A glej ga zlomka, zvezde imajo več erotične moči in pride ti še hitreje in intenzivneje. Agrhhhh, baby star!!!
He, he, he,...

A bo kdo odrinil kakšno blatno varianto danes popoldne, npr. 17.00?!?
NM Bajsi je danes kar precej našpičena! Oranžni slon, Jusuf, ali kar oba!?!?
Bajsi, niti pod noge nisem videl, kaj šele da bi videl kako deklico. Imaš pa prav da bi lahko v prihodnje pogledal kaj bolj naravnost, namesto samo v nebo. Mogoče bom tudi s pogledom v horizontalni smeri videl kaj lepega.

Sicer pa sem bil včeraj spet na progi, ki jo mislim v osebnem smislu standarizirati. Torej Trnovo-Čez Golovec do Štepanjske vasi in nazaj po cesti Radetskega. Skupaj mi je zneslo 59 minut, kar mi bo oreintacija za napade v prihodnje. Na začetku sem sicer tekel polžje počasi, a proti koncu sem v klanec Radetskega dobro napadel in prehitel kar nekaj tekačev.
Hoj!
Bojan Ambrožič napisal/-a:A ste to slučajno bili vi, ki ste okrog šestih tekli po Opekarski ulici proti Prulam? Jaz sem ravno takrat šel s faksa. .....

Ne, ne, to nista bila slon in sadez, ooopa, oranzni slon in razy. ;) Tisti dan sta oba "podbacila". Fej in fuj. :P

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:...same misli na packasto delo in neizmerne užitke...

He, he, priznam, da se ob takem pisanju nisem upal pojavit na štartu. :) Ampak naslednji četrtek pa brez opravičil. :P Sežana bo že za vami in res ne vidim razloga, da se ne pridete pofočkat na Goljado. :) Pa pojamrat, kolk vas je zvijal na poti do OR. :P

Lp, Jusuf
p.s.: Kakšna sobotna verzija bi tudi ne bila na odmet. :)
15°C = prvič lahko tekel v popolnoma polenti opravi, kar se mi je zdelo pravi luksuz. :)

Sicer sem napadel Golovec po standardu. Pri sestopu me je le sreča rešila zvina gležnja, ker mi je grdo spodrsnilo. Drugače pa je bilo super, ker je šlo z bistveno manj napora hitreje, kot še 14 dni nazaj v zimskih razmerah. Osebni rekord proge sem popravil za 4 minute s tem da sem progo podaljšal še za pol kilometra. Brez dvoma pa bo v prihodnje šlo še veliko hitreje. Dejstvo je da moji treningi čez zimo niso bili najbolj uspešni (hitri) in da moram še veliko nadoknaditi. Mislim da bo najboljši test forme K-Rožnik, ki mi celo bolj odgovarja od te proge. Upam da se vidimo čim prej še tam.

Tekačev pa nisem srečal prav veliko, sem pa zato veliko gorskih kolesarjev.
Hello

Timi? Timotej mogoče?

Danes sem v nogah krepko čutil posledice včerajšnjega uspešnega treninga. Zato pač danes ni šlo nikamor. Pa sem zato čas izkoristil za raziskovanje novih tekaških prog. Normalno se tega ne lotevam, ker me vedno priganja štoparica in me kar peče vest, če se ustavljam, ko iščem progo. Danes pa sem neobremenjen zavil na PST in po njem odtekel/odhodil nekaj lepih kilometrov. Konec koncev sem zelo zadovoljen, ker sem "našel" še novo lepo traso po kateri bom v prihodnje lahko treniral (predvsem ravnino).
Hoj!
Bajsi napisal/-a:A bo kdo odrinil kakšno blatno varianto danes popoldne, npr. 17.00?!?

No, kuga je zdej? A bomo danes eno zašpinili? :) Eh, sisiji. :D

Lp, Jusuf 'Eh Inslam :twisted:
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Bajsi napisal/-a:A bo kdo odrinil kakšno blatno varianto danes popoldne, npr. 17.00?!?

No, kuga je zdej? A bomo danes eno zašpinili? :) Eh, sisiji. :D

Lp, Jusuf 'Eh Inslam :twisted:

Spet me ne bo, me pošiljajo na službeno pot :D :x
Danes bi ob 16.30 (sem prilagodljiv + - 30 min) odtekel eno pomladansko Golado.
Ciljni tempo sem si zelo okvirno zamislil okoli 59:59 :D :shock:
Sem prilagodljiv - 5 minut bi šlo verjetno tudi hitreje, v počasnost pa koker je treba. :oops: :wink:
OSlon, Jusuf, Bajsi in drugi bivši in bodoči Gloladarji, a bi še kdo.
A ja, morda ni za odmet napisat, da to obvestilo nima veze z današnjim datumom.
raziskovalec napisal/-a:Danes bi ob 16.30 (sem prilagodljiv + - 30 min) odtekel eno pomladansko Golado.
Ciljni tempo sem si zelo okvirno zamislil okoli 59:59 :D :shock:
Sem prilagodljiv - 5 minut bi šlo verjetno tudi hitreje, v počasnost pa koker je treba. :oops: :wink:
OSlon, Jusuf, Bajsi in drugi bivši in bodoči Gloladarji, a bi še kdo.
A ja, morda ni za odmet napisat, da to obvestilo nima veze z današnjim datumom.

Jaz bi prišla, ampak se mi zna zavleči v službi (razen če bo seja vlade kratka) ... za zdaj še ne vem ...
Ampak bi šla postavljat osebni rekord Golade (v obratni smeri, ker me še vedno daje prehlad), kar pomeni ne počasi, ampak zelo počasi.
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA