prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 jkarmen
še obvestilo za vse tiste ki ste naročili torbe, brisače.. to dela drugi proizvajalec in imam obljubljeno da dobim ta teden..
Uporabniški avatar
 stena
Živjo. Mogoče sem čuden ampak nisem opazil da bi kje pisalo kdaj in kje lahko drese prevzamemo "Ljubljančani". Saj so kolesarski tudi že narejeni?

Najlepša hvala za odgovor Karmen in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 jkarmen
živjo.. Ja še ljubljančani... Prevzem bo možen na Puhovi 14... vendar bi prosila če se lahko prej slišimo (040 692 682), da uskladimo termin
Uporabniški avatar
 muc
Ojla...sicer vem, da sem že zamudil prijave oz. naročila tekaških dresov ampak me vseeno zanima, če je še opcija za naročilo ali je treba počakat do drugega leta?! :wink:

Thanks in lp
Uporabniški avatar
 olem
muc napisal/-a:Ojla...sicer vem, da sem že zamudil prijave oz. naročila tekaških dresov ampak me vseeno zanima, če je še opcija za naročilo ali je treba počakat do drugega leta?! :wink:

Thanks in lp

Kot mi je povedala jkarmen je ta runda zaključena. Bo pa v kratkem spet ena runda. Me bo jkarmen popravila, če ni res :)
Jaz upam, da bo pred Radenci :clap:
Uporabniški avatar
 trifko
Dobil majčko in hlače danes po pošti, super!!!!! edino za majčko bo treba malenkost shujšat:) (vsaj en cilj je)

Lep tekaški pozdrav
Uporabniški avatar
 jkarmen
Živjo,

Ker je kar nekaj povpraševanja še po dresih bomo naslednjo rundo naročanja naredili v aprilu, da bi bila oprema gotova še pred Radenci.. Bo vse pravočasno objavljeno..
Uporabniški avatar
 muc
jkarmen napisal/-a:Živjo,

Ker je kar nekaj povpraševanja še po dresih bomo naslednjo rundo naročanja naredili v aprilu, da bi bila oprema gotova še pred Radenci.. Bo vse pravočasno objavljeno..

Superca Karmen!...zdej pa upam, da spet ne zamudim.. :wink:
Uporabniški avatar
 Posusi
Pozdravljeni.

Mi je danes brat prinesel kolesarsko "uniformo" pa sem žal na pol zadovoljen.
Kolesarske hlače so super, lepo sedejo in tudi podloga se mi vsaj po prvem občutku zdi vrhunska. Drguče pa je z majico, saj je dobesedno prozorna in se skoznjo močno vidijo hlače. Če vse skupaj kombiniram še s "švic" majico je pa zadeva že skoraj smešna. Kako bo šele, ko bo prepotena.
Ali je še kdo, ki je nabavil kolesarski dres podobnega mnenja ali sem samo jaz tako pikolovski?

Lp
Uporabniški avatar
 stena
Tudi jaz se počutim dokaj nelagodno, ko se mi skozi majico vidi marsikaj :) Dekleta bi pa z veseljem gledal v mokrem dresu hehehe :)

Hlače pa tudi meni sedejo zelo zelo zelo dobro tako da tudi jaz 50% zadovoljen ali pa še malo bolj, moti me samo prozornost, ostalo je super!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tudi jaz sem po vezah prišel do uniforme in ostale robe iz našega TF magacina.
Skoraj kičasto lepo je vse skupaj.

Pripombe oziroma mnenje pa seveda tudi imam:
-Majica s kratkimi rokavi je prava velikost, majica brez rokavov je ista številka in je (pre)tesna
-Torba je super, vendar je škoda, da nima na zunanji strani žepnega predala prešitega za bidon in na notranji strani žepka za ključ ali denarnico
-brisača je carska, ampak ... moje izkušnje govorijo, da mora biti športna brisača dolga 120 cm, da jo lahko zvežeš okrog pasu, ta pa je malenkost krajša od 100 cm. Športna brisača je zame najboljša, če je čim tanjša, da ni odvečnega balasta tovora, ta pa je precej gosto tkana, mogoče bi relel, da je prekvalitetna za ta namen. Je pa res lepa.

Zdaj pa gremo tekmovat, kdo bo TF maneken. Loni in Mušnica ste že v konkurenci :D
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:Skoraj kičasto lepo je vse skupaj.
Pripombe oziroma mnenje pa seveda tudi imam:
- majica brez rokavov je ista številka in je (pre)tesna
-Torba je super, vendar je škoda, da nima na zunanji strani žepnega predala prešitega za bidon in na notranji strani žepka za ključ ali denarnico

Se podpišem
LP, vencelj
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA