Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:Lenči, če bi šla v Sežano, bi ti lahko sledila samo do pol proge :oops: , potem pa verjetno matranje do konca :? . Nisem tekla toliko, kolikor sem nameravala, zato bom z 21-ko počakala do jeseni.
V soboto grem na Povežimo soline, ker kakšen organiziran tek je dobro imeti v planu, da se ne bi slučajno polenila.

Nekaj podobnega velja tudi zame, tako, da Sežana letos odpade.

Soline v soboto :? ...Alenka, verjetno je bil lapsus :wink:

Drugače pa, drage polžke in polžki, lepo tekajte in pri tem skrajno uživajte :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:A niso Soline v nedeljo? :D

Ja, prav imaš. Kot je ugotovila Mojca, ki bo v tem primeru moja šoferka, je bil to lapsus.
Uporabniški avatar
 lenči
OK, OK, dekleti, če pogledam vajine kilometre, se mi zdi, da vaju pomlad še ni prebudila in mi malo diši po izgovorih :lol: :-- . Saj jaz tudi nisem toliko tekla :oops: . Vendar je pomembno, da uživamo pri teku in se imamo lepo :laola
Imejte se lepo, uživajte in naj nam bo vsem lahek korak :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
izgovori :-- :lol: :lol: ...uživanje med tekom :D ..tkolele je pri meni ...uživam ene 15km, naprej se pa (pa čeprav v polžjem tempu) mučim :twisted: in dokler ne bom (vsaj približno) uživala vseh 21km mene uradna polovička vidi :nono:
Uporabniški avatar
 Loni
Pa kaj je zdaj to zaeno govorjenje :? Jaz sem bila tudi lani v Sežani prijavljena na polovičko, pa sem se šla vlečt na 8ko, ma je bilo vseeno fajn. Kak krasen cajt sem imela, ker so me uradno vodili pod rezultati na 21ki.
Mojculja, to je sigurno zato, ker se z avtom voziš v službo in prehitevaš po domači ulici kolesarje :--
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, pa je Sežana pred vrati :laola . Komaj čakam, okolica je res lepa, bom prav uživala v teku :clap: . In seveda se veselim, ker bom toliko znanih obrazov spet srečala :clap: :clap: :clap:
 marko85
hej, evo mene! ze v tretjem poskusu tokrat :D Dvakrat me je pokostnica ustavila, zdaj pa se mi je ocitno dokoncno zacelila in sem ta teden tekel od ponedeljka do petka pol ure (v petek 45 minut) pa ne cutim cisto nic bolecin. sicer ne delam nic drugace kot takrat ko se mi je vnelo ampak hvalabogu, da je tako. Je lahko razlog tud to, da sem z dieto shujsal za 10 kilogramov in je enostavno manj teze na nogah?
Uporabniški avatar
 lenči
Sežano smo pospravili pod streho :clap: , konjički so se poskrili :--( , ker so jih hitri prestrašili.
Včeraj čudovit tek okoli Gradiškega jezera, mi je bilo žal, ker nisem imela fotkiča s sabo. Še celo nekaj atletskih vaj v preskakovanju ovir smo imele :-- , ker so vozili debla iz gozda.
Takole, malo pa migamo, a ne ? :)
Uporabniški avatar
 Hojca
V četrtek babji pohod na Šmarno goro :D :D ,

včeraj...
lenči napisal/-a:...
Včeraj čudovit tek okoli Gradiškega jezera, mi je bilo žal, ker nisem imela fotkiča s sabo. Še celo nekaj atletskih vaj v preskakovanju ovir smo imele :-- , ker so vozili debla iz gozda.

danes pa me čaka Vipavski tek. Migamo, migamo :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:V četrtek babji pohod na Šmarno goro :D :D ,

včeraj...
lenči napisal/-a:...

danes pa me čaka Vipavski tek. Migamo, migamo :--

Jaz migam te dni veliko s prsti po tipkalnici, predvsem po tistem delu, kjer so številke :( .
Ampak kakšen tekec pa tudi odlaufam :D .

Pajo, čimprej se pozdravi in pobezaj Classixa, da organizira spet kakšna vikend druženja po PST, ker meni daljše razdalje solo še vedno ne grejo :( . Zmeraj najdem kakšen izgovor in grem raje kakšen km manj.

Mojculja in Lenči, na vaju pa itak računam. Morda kakšna ponovitev Gradiškega, ker še nisem bila tam?
Uporabniški avatar
 Classix
Asparagus napisal/-a:
...in pobezaj Classixa, da organizira spet kakšna vikend druženja po PST...

Nisem pozabil na nas. Druženja bodo, računam da tam nekje od sredine maja dalje. Sam sicer redno migam, hitrost je šla ''vragi v rit'' (kot da je kdaj bila omembe vredna :mrgreen: ), po novem med tednom v čarobni svet teka uvajam še ženo, v glavi se pripravljam na Formaraton in Trojke (Pajo + Urša R)...in po cca. 32 letih sem opustil kajenje.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Asparagus
Classix napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:
...in pobezaj Classixa, da organizira spet kakšna vikend druženja po PST...

Nisem pozabil na nas. Druženja bodo, računam da tam nekje od sredine maja dalje. Sam sicer redno migam, hitrost je šla ''vragi v rit'' (kot da je kdaj bila omembe vredna :mrgreen: ), po novem med tednom v čarobni svet teka uvajam še ženo, v glavi se pripravljam na Formaraton in Trojke (Pajo + Urša R)...in po cca. 32 letih sem opustil kajenje.

LP
Matjaž

Fino! Vztrajajta oba z ženo :wink: .

Lp,

A.
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 378