Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moja prva letošnja tekma, tradicionalno dobro organizirana, vreme pravo za tek, tekačev veliko, tudi :TF) dobro zastopan.
Z rezultatom zadovoljen...timing Poljane so hitri, rezultati so že http://www.filipides.com/index.php?opti ... Itemid=182

lp, vencelj
Vencelj, čestitam ti za prvo letošnjo tekmo in hkrati medaljo. Je pa nekaj zanimivega: tebe nisem še nikoli nikjer prehitel, danes si bil za Zrimškom, njega pa sem letos že 3x.
Tae, hvala za čestitke!
Če dobro delaš, rezultat ne more izostati. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se ti bo odprlo in letos ti lahko samo čestitam za odlične rezultate...V tem trenutku ti lahko brez tekme priznam, da si hitrejši od mene.

LP, vencelj
Tudi zame prva letošnja tekma.

Vreme je bilo pravo za tek tako da sem tudi z rezultatom zelo zadovoljen.Glede na to, da sem s tekom po zimskem spanju začel šele začetek marca pa sploh.

Sem bil pa prvič v Vipavi na teku in organizacija je bila za pohvalt. :laola

Pa čestitke vsem ki ste se odločili in tekli dons!

lp, :D :D :D
vencelj napisal/-a:V tem trenutku ti lahko brez tekme priznam, da si hitrejši od mene.

Ne, ne, ne, dokler to v praksi ni potrjeno. :)
Ojej, čakte še malu, jest sem še na stadioni.... še pucamo...

No, prav na hitrco se sam zahvalim vsem, ki ste si vzeli čas in dobre volje prišli danes na naš tek... vreme je bilo res super, tako, da mislim in upam, da je prireditev uspela.

Čeprav je med nami, "delavčki", lahko sem pa kje kaj zašumelo, kdo bo pa to delal, kdo pa ono... tako npr. sem na celi črti pozabila na sladki desert, ki sem ga potem prav na koncu prinesla k mizi, pa sem se jezila sama nase, da na vse pa tud pr oštji ne morem mislit... in tako je sladko prišlo na mizo malo več kasno... NO, MA VAŽNO, DA JE!!!

Šibam, se oglasim še kej jutre... s slikcami... dokler mi po standardu ni zmanjkalo batery...Jejzs, jezs :--(
Lep tek obvladljivega števila :wink: nas prijavljenih (člani). Proga znana in suha (...presenečenje zame). Temperatura idealna. Kulinarika : -kot vedno zelo dobra, vino bomo doma odprli; torej = pohvale vsem, ki ste se trudili z organizacijo in ispeljavo vseh tekov; bravo :clap: za reciklirano zbiranje odpadkov !!!

Radko
Lep pozdrav vsem
Ja danes je res vse štimalo, organizacija, vreme, veliko število tekačev. S tekom sem zadovoljen in tudi ostalim čestitke :clap: . V glavnem nič, gremo naprej, uživajte v teku in seveda se vidimo na naslednjih tekih :laola
DOBRO JUTRO!
Sem naložila kar vse slike na Picaso, od začetka del do konca, ta dobre in taslabe. ( Ojej, ma sej ne vejm, če sploh je kašna dobra, ker moja profesija z aparatom je pa res na viški... :clap: )

K sem gledala na brzino, sem vidla Jano, k je tolk hitro šibala mimo Mace, da je rejva vsa meglena... Maca pa ...TIP TOP!
vencelj napisal/-a:Moja prva letošnja tekma, tradicionalno dobro organizirana, vreme pravo za tek, tekačev veliko, tudi :TF) dobro zastopan.
Z rezultatom zadovoljen...timing Poljane so hitri, rezultati so že http://www.filipides.com/index.php?opti ... Itemid=182

lp, vencelj

Vencelj, jaz ti tudi čestitam za odličen rezultat oziroma stopničke :clap::cast: :cast1:, očitno si v zelo dobri formi... :wink:

Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA