Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
Pa smo oddelali še lazenje na Primoža... :D :D na začetku je kazalo, da bomo tekli v dežju oziroma v sodrgi, vendar pa se nas je nebo usmililo in smo pričeli v suhem vremenu...no med potjo se je pokazal tudi sonček, tako da je bilo prav luštno.. :D :D ...začetek teka je bil za spremembo v zmernem tempu...ja, je bilo treba kar ročno potegniti na štartu, da ne bi ponovno "crknil" :mrgreen: že pred prvim "resnim" klancem... no sem pa zato toliko bolj dihal na škrge proti cilju....

V glavnem...zelo lepa prireditev...lepa majčka...dobra hrana...pa še rezultati so takoj na voljo :mrgreen: ....in seveda odlična družba... :clap:
Uporabniški avatar
 tomi
Tudi letos se je na teku k Sv. Primožu na startu pojavila skoraj kompletna elita gorskega teka v Sloveniji. Organizator se je tako kot vsa prejšnja leta potrudil z organizacijo. Upajmo, da bo tako tudi naslednje leto, pa še naslednje, pa še......
Spominska majica je res lepa. Kaj bi kamniški šport brez CALCIT- a. :laola
Uporabniški avatar
 PeterM
Na tej prireditvi v celotni 15 letni zgodovini še nisem manjkal.
Kdor je bil včeraj poleg, si zlahka predstavlja, zakaj je tako.
:laola
Z zelo redkimi izjemami je bila tu vsa gorska elita.
Družba, vreme in organizacija na višini.
@2MUCH4ME: Hvala za super fotografije. :clap:
Uporabniški avatar
 zz topka
Bravo vsem, ki ste se podali na Sv. Primoža.
Alič Simon si je po Sv.Primožu privoščil še Vipavski tek in prispel na cilj kot tretji. :laola
:D Ha, ha, ha, PeterM, najbrž mislite, da sem jast manjkala od elite ??? :D
Ah, prav povsod pa tud ne morem bit...pa drugič...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA