Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 LILA
Vencelj,
če si mi prehladek ne bo sprevrgel v kaj več, se morda kje vidiva. Jaz sem bila zdaj vsa tri leta zaporedoma in vedno štartam iz Pasje ravni.
lp
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:
Ob trenutni vremenski napovedi za konec tedna in predvideni količini padavin skoraj ne bi smel imeti izgovora, da ne bi šel.

LP

:shock: :roll: :shock: :roll:
...vzamem nazaj...
...danes sem se iz lj do doma vozil 2 uri...

LP
Nazadnje spremenil vencelj, dne 09 Jan 2010, 00:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
LILA napisal/-a:Vencelj,
če si mi prehladek ne bo sprevrgel v kaj več, se morda kje vidiva. Jaz sem bila zdaj vsa tri leta zaporedoma in vedno štartam iz Pasje ravni.
lp

:arrow: čestitam ti za tvoje pohode s Pasje ravni do Dražgoš!! :clap: :cast: . Jaz še nisem šel te variante, je zame tudi logistično bolj zahtevna...bom...enkrat v prihodnje;
Sem pa danes srečal bivšega sovaščana (iz Dražgoš), ta je šel 11× iz Pasje ravni in le 2×iz Železnikov čez Ratitovec; pravi, da je ta- druga varianta veliko težja, kljub 10 km krajši trasi;
:arrow: če se kje srečava, bo to v Dražgošah, ker se poti nikjer drugje ne križajo;

Štartam ob 7 uri iz Železnikov, v prvem delu 7 km asfalta do Prtovča...v dražgošah enkrat po 12 uri...100% se ustavim pri starših ( na zadnjem ovinku proti Jamniku)...pa spust v dolino... :lauf:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Planinsko društvo Železniki glede pohoda ni izdalo kakih posebnih obvestil. Po včerajšnem sneženju je na Ratitovcu do 80 cm snega, v zametih lahko tudi več. Po mnenju planincev dereze niso potrebne. http://www.pd-zelezniki.com/

lp
Navsezadnje v nedeljo ni bilo tako hudo, kot je kazalo v petek in soboto, zato sem se zjutraj malo pred sedmo uro odpravil na pot za organizirano skupino nekaj več kot 150 pohodnikov, ki so odšli iz Železnikov cca 7 ur prej.
Z dobrim tempom sem zaključil 20 min pred 12 uro v Dražgošah in pri vsem tem imel celo čas za nekaj fotk.
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 195&ref=nf

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 LILA
Vencelj
no sedaj pa vem, zakaj te nisem videla v tisti skupini. Mi smo porabili z vsemi postanki s progo v 10urah in 25 minutah. Dolžina proge je nekje cc 32km in 1255 višincev.
Smo pa kar velikokrat stali na mestu, ker je bila samo ena gaz in se je velikokrat zaštopal.
Drugače pa je bilo zelo lepo.
Uporabniški avatar
 vencelj
LILA napisal/-a:Vencelj
no sedaj pa vem, zakaj te nisem videla v tisti skupini. Mi smo porabili z vsemi postanki s progo v 10urah in 25 minutah. Dolžina proge je nekje cc 32km in 1255 višincev.
Smo pa kar velikokrat stali na mestu, ker je bila samo ena gaz in se je velikokrat zaštopal.
Drugače pa je bilo zelo lepo.

Ti si se udeležila pohoda s Pasje ravni...tega imam tudi jaz enkrat v planu, a na isti način kot Železniki- Ratitovec- Dražgoše: hoja v skupini in vsiljen tempo mi ne paše...
LILA, :clap: za opravljen pohod!

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: sem obljubljal plane za 2010...a jih ni in jih ne bo...jih nimam, razen tega seveda, da bom migal, vzdrževal kondicijo in se tu pa tam pojavil na kaki prireditvi;
:arrow: danes sem tekel...TEKEL NA SMUČEH...samo dobre pol ure, nič več, a je dovolj...in iščem, kdaj sem bil zadnjič na tekaških smučeh...2009...nič...2008...pišuka, 20. marca 2006 sem zadnjič tekel na Dražgoški gori. To je bila sezona, ko sem bil na smučeh 22×, na smučeh sem tekmoval 7× (Bloški tek, Trnovski maraton, Vojsko...), po koncu sezone pa ...cut. In štiri leta nič, tudi na misel mi ni prišlo, da bi... Saj, potegnilo me pa tudi tokrat še ni.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
13. in 14. marca je nekaj tekov, verjetno si bom katerega izbral za nastop.
Verjetno so tele malo bolj spomladanske razmere vplivale name, da sem se tekaško zbudil: zadnji teden februarja sem bil kar :lauf: . Ja, pa letos sem bil celo 8× na tekaških smučeh.
Sežana me letos niti pomotoma ne zanima (no, saj me tudi lani ni bilo)...verjetno bom počasi zmanjšal število tekem, odločam se pa itak zjutraj, ali in kam bom šel. Razen seveda tam, kjer se je treba vnaprej prijaviti (na "velikih" tekmah drugače ne gre, a mi ni všeč). Raje pa grem kam, kjer še nisem bil, enih in istih tekov iz leta v leto se naveličam, pa če so še boljše organizirani.
Zadnji moj polmaraton je bila Palmanova 2008. Bi bil morda že čas...
:heart :heart :heart
(Tile srčki ne pomenijo, da razmišljam o Radencih 21 km...če grem, bo to 42)

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Pa je prva moja letošnja tekma za mano: z včerajšno Vipavo sem zelo zadovoljen! 36 min 14 s za 9,3 km po travi in slabem makadamu je čisto soliden rezultat.
Počasi povečujem kilometražo, sem pa že prijavljen za Formaraton in GM4o, pa Radence imam označene...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Kot sem planiral, zmanjšujem število tekmovanj. Letos sem bil do sedaj na dveh tekih, po Vipavi je sledilo še 85 km FORMAratona. V marcu in aprilu sem mesečno kilometražo spravil prek 200, a na hitrosti ne delam nič...V nedeljo sem odtekel eno razgibano 20-ko v lepem naravnem okolju gozdov med Dražgošami in Joštom, danes pa slabih asfaltnih 25 okrog Šmarne gore. Sedaj bo treba počasi ustaviti konje...maj bo natrpan: najprej trojke 28 km, pa Radenci 42 km, pa gorski Blegoš 13 km gore-dole...
V primerjavi z lani ni v planu nobenih krajših tekov (npr. Drenov grič, Bevke, teki GP...)...
Se vidimo

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Maj je mimo, tekme pa po načrtih: trojke 28 km (super avantura :laola ), :heart :heart :heart (nadvse zadovoljen), Blegoš (KBK- uživaško, predvsem spust :juhuhu: ) in Suša (udeležba brez rezultatskih ambicij, "na Zalem logu pa res ne smem manjkat", pa je bilo kljub temu- ali pa prav zato- fajn)ter končno še 24 ur (pravzaprav le 8 ur in pol :wink: ) Grosuplja...zadnja dva kot čisti presežek, za smetano...
Sledi kratko obdobje, bolj usmerjeno v gorski tek, kot specifična priprava na GM 4o (19. junij), to bo tudi moja prva naslednja tekma.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Prejšno nedeljo (13.6.2010) sem nenačrtovano dodal še 21-k tek dveh mostov, včeraj pa (načrtovanih) 35 km na DP v gorskem maratonu z 5100 m višincev (Petrovo brdo in hribi okoli Baške grape). Zadovoljen.
Torej 9 tekem letos, za ta del sezone dovolj.
Zdaj bo morda čas za odkrivanje lepot Slovenije...kaka pohodno-tekaška verzija.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Zdaj bo morda čas za odkrivanje lepot Slovenije...kaka pohodno-tekaška verzija.
LP, vencelj

Sem že v zemljevidih...okolica (Jelovica, Škofjeloško hribovje...), pa seveda Velika Krpanova pot (letos vsaj kak del)...
Kjerkoli že bom, bo to bolj v naravi, a čimbolj tekaško: razgibano, a čimmanj takega, da se ne bi dalo teči (grizenje kolen), po cestah (asfalt in makadam, poteh in stezah...)
Ko bo kaj konkretnega, vsekakor pišem, če bi slučajno koga zamikalo...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 zvone
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Zdaj bo morda čas za odkrivanje lepot Slovenije...kaka pohodno-tekaška verzija.
LP, vencelj

Sem že v zemljevidih...okolica (Jelovica, Škofjeloško hribovje...), pa seveda Velika Krpanova pot (letos vsaj kak del)...
Kjerkoli že bom, bo to bolj v naravi, a čimbolj tekaško: razgibano, a čimmanj takega, da se ne bi dalo teči (grizenje kolen), po cestah (asfalt in makadam, poteh in stezah...)
Ko bo kaj konkretnega, vsekakor pišem, če bi slučajno koga zamikalo...

LP, vencelj

Bravo Vecelj!

Bravo za takšno odločitev! To so prave besede, na katere tudi jaz "stavim"!

Kdo ve, mogoče se kje "najdeva" v najinih načrtih.

Prisrčno vabljen!

Lep pozdrav! Zvone
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA