prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo, situacija je sledeča...in tudi vremem se obeta... :lol: :lol:

Res je bilo danes mišljeno gostovanje pod Šmarno goro vendar, je nekako padlo v vodo (Savo-ki je ravno tam blizu),....tako da danes gostovanja pod Šmarno goro NE BO in velja

ob 18-ih, standardna lokacija - parkirišče ZOO

...gostovanje pod Šmarno goro bomo pa naredili kdaj drugič.....
Loni, hvala za pohvalo, ampak skira, ki jo šiba okoli ta zadnjega ovinka s tempom 6.0 in se uvrsti na zadnje mesto v kategoriji, je daleč od tega, da bi bila sneta :lol: :lol:

Dost smetenja...se vidimo...
AVI napisal/-a:...ob 18-ih, standardna lokacija - parkirišče ZOO
.....
Postavila osebni rekord k-Rožnika (a v obratni smeri).
Čeprav sem si zgornjo omejitev srčnega utripa nastavila na 147, mi je ura kljub zelo počasnemu teku stalno piskala (zaradi previsokega pulza), a počasneje že ni šlo. Hvala mojculji za družbo! :D
Analizo sem spustila, ker sem se raje čim prej šla domov preobleč in stuširat. Upam, da ste se imeli fajn.
Nazadnje spremenil spela*, dne 30 Mar 2010, 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
spela* napisal/-a:Postavila osebni rekord k-Rožnika (a v obratni smeri).
Čeprav sem si zgornjo omejitev srčnega utripa nastavila na 147, mi je ura kljub zelo počasnemu teku stalno piskala, a počasneje že ni šlo. Hvala mojculji za družbo! :D
Analizo sem spustila, ker sem se raje čim prej šla domov preobleč in stuširat. Upam, da ste se imeli fajn.

Ti kar počasi, da ne bom preveč pod pritiskom za trojke :--
Analiza fajn, počasi bo tudi že sladoled pasal, Kresnicin je bil eden izmed prvih dobrih v Ljubljani. Izgleda, da se bomo podali v gorske teke (bolj peš zaenkrat)
Zanimivo, človek ima občutek, da se vleče, da ga vse boli, pa se še vseeno da priti okoli. Ker dotična presona po cca 7ih km ugotovi, da jo leva noga boli, ker se je na vso moč butnila v avtomobilska vrata in ne, ker bi hotela nimampojmakatera mišica spet odpovedati. Seveda je noga tam tudi v primernih barvah, ampak če je persona slepa, je pač slepa. Vsaj spotika se ne.
Še ena ugotovitev, če sem brez vlečne službe, takoj odtečem pb, če sem z vlečno službo, pa mi nikakor ne rata :oops:
Ampak ni poanta K-Rožnika v postavljanju pb-jev. Že to, da me mojculja pobere in greva avanturi naproti, faliva izvoz z avtoceste, pa sva še vedno prezgodnji, pa potem jamranje in vlečenje v prvi klanec tudi paše v kontekst. Seveda vse z eno samo mislijo, končalo se bo na teti Ani in Lizi.
Včeraj je še biciklistični Pajo pridivjal mimo 11erico pozdravit. Bravo, Pajo, tako se dela. Človek se enostavno ne sme predati :wink:
Naslednji teden uživajte, moram čez kucl po zaloge rje.

In če je ena šla probat gorski tek, zakaj ne bi šla še ta druga :wink: Namig za mušnico, v soboto grem vseeno na treking, je bil telefonski klic ene fajn pozitivne osebe tisti, ki je prevagal
Nazadnje spremenil Loni, dne 31 Mar 2010, 07:45, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA