Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raziskovalec napisal/-a:Maca grem v ekipo, če me vzamete. Kašen maratonček obljubim.
Špela* ne me basat, da je Molniški tek na isti dan. :? :wink:
Ero in Žabc, podpiram idejo, da je Formaraton 18.4.

Če bo ta tek 18. 4., pridem tudi jaz. Ampak nikakor ne bi tekla 8 ur.
Mi je všeč, da se je oglasil organizator, čeprav bi vse to lahko napisali že takoj v razpisu.
Tudi mi (organizatorji) smo razmišljali o primernosti datuma, vendar se je na koncu, po seštevku vseh minusov in plusov izkazalo, da je 17. april bolj primeren datum.
Bomo pa tako lahko združili še več prijetnih in koristnih zadev na en dan.
Pa še vreme bo boljše kot v nedeljo. :wink:
Žiga Golouh napisal/-a:Bomo pa tako lahko združili še več prijetnih in koristnih zadev na en dan.
:wink:

Na dveh krajih ne moreš biti istočasno,
kako lahko potem združiš več koristnih zadev.
Biti ali ne biti,
oziroma,kje biti,
to je zdaj ?????
Žiga Golouh napisal/-a:Rešitev je enostavna, prideš na Formaraton, kjer podpreš otroke z Downovim sindrom, obenem pa še sodeluješ v akciji Očistimo Slovenijo (na prizorišču bomo imeli zbirno mesto).
LP

Kaj si zdej povedu,praktično nič,tisti,ki se bojo(mo) udeležili čistilne akcije na drugih krajih slovenije smo zelo na tesnem s časom,vse v enem dnevu,pol se pa pejt.
maca napisal/-a:
Torej smo v ekipi (dajmo, dajmo, še je plac):
1. maca
2. 5r002
3. Tomaž 77
4. raziskovalec
5.
6.
7.
8.

Se bom prijavil, ne bom tako priden kot lani, en polmaratonček bom pa prispeval, seveda če me vzamete zraven.
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bravoooooo polžkiiiiii :laola :laola , mi smo zakon :clap: :clap: :clap:

Če smo že ravno polžih - lahko bi sestavili 1 ekipo a ne? Sam vidim, da je že prepozno za kaj takega...

Pa prihodnje leto :wink: , važno je, da bomo zraven :clap:
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bravoooooo polžkiiiiii :laola :laola , mi smo zakon :clap: :clap: :clap:

Če smo že ravno polžih - lahko bi sestavili 1 ekipo a ne? Sam vidim, da je že prepozno za kaj takega...

Jaz še nisem dobila potrditve, da sem v ekipi. Zmage ne bom prinesla nobeni :wink: ,
mogoče pa bom postavila svoj dolžinski rekord(če se vmes lahko je in počiva :D ).
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA