Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 PRIMOŽ GAŠPIRC
Zanima me če ste že kaj razmišljali o 100km Biel.Jaz bi šel odlaufat,pa me zanima če je že kakšna naveza potencialnih srečnežev ki si bojo privoščili to poslastico :D Kako je s prijavami?Na spletni strani mi ni uspelo registrirati.Kako je z plačilom prijavnine?Vse to me zanima pa mi povejte kar veste :D
Tudi za prevoz bi bilo fino malo pokombinirati a ne?
čakam odgovore :clap:
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz mislim, da je najboljš da pogledaš sem
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/

Celjani vsako leto organizirajo prevoz v Švico, gor tud zrihtajo za spanje in vso logistiko, tak da će nimaš kake žlahte v Švici, pol se poveži z njimi. Itak pa vsako leto objavijo razpis na spletni strani in potem boš tam mel vse informacije.
 LEON RO
Ja sigurno najbolš povezava preko Celjanov. Sam se moraš Odonu priporočit, da vzame kak sendvič brez šnicla. pa lučko vzam s sabo. Ja pa dober tek.
Uporabniški avatar
 natasa
Sigurno je najboljša varianta DMP. Organizacija in družba sta super!!
Lani sem bila z njimi v Bielu in sem bila navdušena. Zelo mi je žal ,
da me letos ne bo zraven :( , imela sem v planu, ampak.......

Uživaj v magičnem nočnem teku !
 skorc
Jaz sem se tudi odločil za DMP varianto. Včlanil sem se že, prvič pa potujem z njimi, čez dobra dva tedna v Češko. A je kdo, ki trenira za Biel za tempo 5.55 min/km? Tako, za družbo... tistih nekaj ur... :)
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Tudi jaz sem lani potoval s člani DMP iz Celja oz. kr iz cele RS. Vzdušje v kombiju enkratno, saj je lani Higin odtekel 100 km že 20 tič in temu primerno je bilo tudi razpoloženje v našem taboru (zaklonišču). Švicarji oz. organizatorji res dobro poskrbijo za tekače, proga je malo gore malo dole, razgibana, lušna, obvezno pa s sabo vzami dobro lučko saj je odsek, ko prideš v gozd in je res trda tema. Drugega na progi ne potrebuješ, okrepčevalnice so na vskih cca. 5 km, dobro obložene z vsem kar ti srce poželi (geli, čokolada, piškoti, sadje, coca-cola, energy drink, juha-tudi vegi, čaj,........ ) Vsi, ki boste šli, vam želim obilo užitkov! Srečno
 skorc
Robo hvala za ta info. Vsekakor dobrodošla informacija, da ne bom vlačil sabo bidona za pasom. A Mnišek je tudi tako dobro organiziran?
Uporabniški avatar
 natasa
skorc napisal/-a:Robo hvala za ta info. Vsekakor dobrodošla informacija, da ne bom vlačil sabo bidona za pasom. A Mnišek je tudi tako dobro organiziran?

Neeeeeeeeeeeee!!! Imej vse s sabo! So okrepčevalnice, ampak češke :? !!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ko seb bil jaz na Češkem, ni blo tak švoh (celo cocacola je bla), no tak ni blo ko v Švici, se pa je dalo zmenit, da si dal svojo pijačo pa so ti jo dotavili na okrepčevalnice, tak da ne rabiš tovorit s sabo. Glede na to, da so organizatorji kar fleksibilni, mislim, da se bo to tud letos dalo zmenit.

BY DEXI :mrgreen:
 skorc
Bemti, da sem moral dvakrat pogledat, kdo je odgovoril. Kilometrina je bila v ženskem spolu in premala, podpisan pa dexi. :))) Hvala obema. Torej Češka trogamo bidon in gele, v Švico pa gremo samo Švicat za ostalo pa poskrbijo švicarji. :))
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Na Češkem sem tekel s svojo torbico z bidonom, geli in soljo. Sicer sem se na štartu pri 5 stopinjah odločil, da bom tekel zelo malo oblečen (španarce in kratki rokavi), tko da žeje glih ni blo velike, kar se tiče okrepečevalnic, so, vendar slabo založene in na kr dolgih razdaljah, odvisno kako si navajen. Drgač pa je proga zelo lepa, od začetka po asfaltu, potem pa zaviješ strmo v gozd in potem se pot nadaljuje vse do cilja malo gore, malo dole, pa spet veliko gore, pa še bolj dole, lušno je, ne bo ti dolgčas. Meni je ostal v spominu predel gozda, kjer je zelo dišalo po smoli, ful prijetn vonj. Čehi so po itak ful gostoljubni, vse je domače, boš presenečen nad hotelom. Uživaj!
 skorc
Super hvala obema. Koliko se pa očuti tistih 860 višincev? Se jih, da kompenzirat s spusti? Tempo mislim... 4h30 imam namen laufat. To naj bi bilo okrog 5.24 min/km. Na treningih gre sicer brez problema, samo mi do 860 višincev kar nekaj manjka, na Pohorju pa letos tudi še nisem bil... Mogoče pa ta dva tedna pičim kakšno turico, da se noge malo navadijo strmine.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA