Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

maca napisal/-a:Torej smo v ekipi (dajmo, dajmo, še je plac):
1. maca
2. 5r002
3. Tomaž 77
4. raziskovalec
5.
6.
7.
8.

Ekipa Muce Mace se počasi polni ali je celo že popolna? :lol:

LP Tomaž
No, torej smo TF-muce-mace ???? Si Tomaž 77 to mislil????
Ekipica naj bi torej bila takale:
1. maca :?
2. 5r002 :D
3. Tomaž 77 :lol:
4. raziskovalec :P
5. laufer :--
6. MIROSAN :rol:
7. mojculja :cast:
8. asparagus :lauf:

In naša ekipa je polna, ju-hu-hu. :TF)
Ker mi ne gremo na zmago (prva mesta so že oddana ultrašem, kjer obična raja nima pogojev), ampak - pri nas bo najbolj zabavno, ker bo veliko teka, veliko klepetanja, bomo se sončili in senčili, papcali (tudi veliko ne-presnega), zabušavali, morda celo peli, skratka, toatalna uživancija.
Ni pomembno, koliko pretečemo, pomembno je samo, da se pri tem nesmrtno zabavamo.

laufer-se priporočamo za arafata ali gadafija ali kar pač temu ti praviš, je pa senčka in kišobran. Jaz prinesem mizico in kakšen stolček ali dva, da bomo lahko več placa zasedli. Drugi naj kar laufajo, mi se bomo pa zabavali.
maca napisal/-a:No, torej smo TF-muce-mace ???? Si Tomaž 77 to mislil????

Glede na to da je pobudnica ekipe Maca...in da je njen logo maček....in da je Muca Maca v Mačku Muriju.....Kajetana Koviča.......uf kok sm zabluzil..... je moj predlog imena ekipe
TF ekipa Muce Mace, oz TF-muce-mace. Če se še kdo strinja. :D :D :D :D

LP Tomaž
mojculja napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:.... TF-muce-mace. Če se še kdo strinja. :D :D :D :D

:clap: :clap: luuuuškan, sem ZA...če se le vse mačke in predvsem mačkoni strinjajo :wink:

Jaz se bom kar prijavila in napisala, da sem pri TF-mucah-macah. Če vam bo dolgčas, vam lahko še kaj zrecitiram iz te knjige - še vedno znam :D .
Prav, pa bodimo TF muce - mace. Simpatično ime.
Samo, da ne bo treba zajcev (beri moštva TF RABBIT TEAM ) po progi lovit.
Se bomo vmes raje malo po senčki pretegnili.
Upam, da bo še kakšna živalska (po imernu ne karakterju) TF ekipa (sloni, želve, noji),
da bo še bolj pestro.
Jaz se bom pa kar sam podal na 8 urno dogodivščino. Kot bi šel v službo pač. Dokler jih ne bo 65, ne grem domov.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA