prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Fant, ti pa resno provociraš tole, a :shock:

Ja kuga si se pa splašu - a je mrbit kej narobe ? :idea:

Ja če ni, pol bi pa še jaz prišel na dva ( deci med krogoma ) :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Popravek: start drugega kroga premaknjen na 17:30!
(po dogovoru z LojzetomP)

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Si si se vidjamo da naredimo galamo.Brez galame ni analize.Na analizi ne gre brez standardne ekipe, ki se ve v kakšnem repertuarju je.Poleg klasike pa je zaželena nadstandarnda ekipa, kot dopolnilo vsemu temu.To so razna sugar vumen.Potem recimo mojcej77(domačica-biškoti), Staša, Nataša ki je naša.Kaj ko bi Filipid prišel vsaj na ogled tega spektakla, ki se dogaja skoraj vsako sredo okoli Brda.
Vrhunec tega tekaškega spektakla :lol: :lol: 8) :lauf: :lauf: :cast: v HARLEMU tekaških analiz :TF) :piti: :toast: :rol: :-- :pivo: :hehe: :hehe:.Sedaj lahko že dobi naziv "Vila Brunarica".
velkome, vilkome, vomenkome i tako dalje do prve medalje.jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Ka bo spet noro.
Sem že sporočil v protokolarni objekt Brdo, če se bo dvigovalo kaj prahu.Da so to samo modri dirkači Tekaškega foruma, ki dvigajo prah ob laufariji okoli.
Tako, da za varnost je poskrbljeno saj vsake toliko časa pride naokoli tudi varnost lepo na izi z avtočkom.In pol je vse dedcvrajt.
ČAO SE VIDJAMO!
Uporabniški avatar
 Dule
SE VIDJAMO, razen če ne bodo prekle letele z neba, kar je malo verjetno :rol:

Danes bi naročil samo en krogec, če sem prav zastopil je nizki start za finalni krog ob 18:30 :?:
Uporabniški avatar
 ales
Pridem tudi jaz. Je že čas, da se začnem privajat na deževne razmere v Dublinu. Torej, en krog: 18.30 pred gozdnim vhodom na golf.
Uporabniški avatar
 kemc
Hej!

Tole je pa krasno, da sem zavohal tud to možnost. Namreč tečete okol mojega delovnega mesta (Brdo), zato se vam bom kr pridružu takoj ko bo
koleno bolš diagnoza overuse. Še okrevam od SAMa. Kdaj pa greste ponavadi tečt?

Lep pozdrav, se vidjamo!
Uporabniški avatar
 Barb
Torej še eden iz GOV :wink:
 Nataša
Aleš in ostali srnjački!
kdaj bo v sredo trening? ob klej? jest bi pršla pa brata bi pripeljala.
Uporabniški avatar
 Matevz
Glede na naslednja dejstva:

October 4, 2004 Sun Rise Sun Set
Actual Time 7:04 AM CEST 6:35 PM CEST
Civil Twilight 6:34 AM CEST 7:05 PM CEST
Nautical Twilight 5:59 AM CEST 7:40 PM CEST
Astronomical Twilight 5:24 AM CEST 8:15 PM CEST

je po mojem najprimernejši čas začetka ob 18.00

Pa še razlaga pojmov:
Definitions and explanations of Astronomy Terms found in the New Astronomy Box on City Pages:

Twilight
This is the time before sunrise and after sunset where it is still light outside, but the sun is not in the sky.
Civil Twilight
This is defined to be the time period when the sun is no more than 6 degrees below the horizon at either sunrise or sunset. The horizon should be clearly defined and the brightest stars should be visible under good atmospheric conditions (i.e. no moonlight, or other lights). One still should be able to carry on ordinary outdoor activities.
Nautical Twilight
This is defined to be the time period when the sun is between 6 and 12 degrees below the horizon at either sunrise or sunset. The horizon is not defined and the outline of objects might be visible without artificial light. Ordinary outdoor activities are not possible at this time without extra illumination.
Astronomical Twilight
This is defined to be the time period when the sun is between 12 and 18 degrees below the horizon at either sunrise or sunset. The sun does not contribute to the illumination of the sky before this time in the morning, or after this time in the evening. In the beginning of morning astronomical twilight and at the end of astronomical twilight in the evening, sky illumination is very faint, and might be undetectable.
 Nataša
vse v redu, samo da ne bo Twilight Zone! :shock:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Kvazi športnice dobrodošle le v zatahmašni opremi :-- :hehe:

2x LP
 Nataša
lojzeP napisal/-a:Kvazi športnice dobrodošle le v zatahmašni opremi :-- :hehe:

2x LP

no hvala lepa. :roll:
Uporabniški avatar
 Matevz
LojzeP, katere pa si mislil s kvazi?

Sicer pa bejb rajši ne preveč zafrkavat, k naujo več votle h nm pridt.

Čeprav zadnjič na dirki se jih je pa res kar trlo :D :D A ti pol to že preventivo izvajaš, da jih ne bo res preveč - da se naval malo ustavi.
 Nataša
Matevz napisal/-a:Sicer pa bejb rajši ne preveč zafrkavat, k naujo več votle h nm pridt.

votle? he he
votle so bl od vaških plejbojev misli :evil:
Uporabniški avatar
 ales
Pridem ob šestih na en čist počasen krog, da vidim, če bom lahko šel v četrtek dirkat na Cooperja.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA