Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nekaj informacij o jubilejni izvedbi maratona v Radencih je že: http://www.maraton-radenci.si/si/ in http://www.maraton-radenci.si/upload/no ... eh_src.pdf
Prijave menda v drugi polovici marca...

LP, vencelj
Peklenski napisal/-a:Zanima me, če je možno plačati prijavnino tudi preko TF, čeprav zaenkrat še nimam nekih poznanstev znotraj foruma?

Bo, ko bo odprta skupinska prijava. Zaenkrat še ni.
Sicer se še nismo dogovorili, ampak menda bo enako kot lani :D
Nana, glede na to, da sta z BojanomM v zadnjem času že precej sodelovala in glede na to, da je nazadnje en avtobusni prevoz propadel, me zanima ali bosta vseeno organizirala skupinski prevoz, ali se ne gresta več tega?

Če ja, HVALA za naprej, če ne HVALA za nazaj.
nana napisal/-a:Za prevoz ne vem, skupinska prijava pa zagotovo bo. Kaj več o tem pa v začetku aprila :D
@Tae: pred Radenci je še Trst :wink:

Sam sem bolj navdušen nad skupnim prevozom, kot skupno prijavo. Če bo oboje, še toliko bolje. Če skupni prevoz spet odpade, oziroma do njega sploh ne pride, tudi jaz odpadem.

Trst jaz ne sploh, razen če kdo.... tik pred zdajci (no, o tem pa v drugi temi, ko bo čas za to)
tae napisal/-a:
Sam sem bolj navdušen nad skupnim prevozom, kot skupno prijavo. Če bo oboje, še toliko bolje. Če skupni prevoz spet odpade, oziroma do njega sploh ne pride, tudi jaz odpadem.

Tae, ne to na forumu pisat, da ti kdo ne zamenja spola. :wink:
Glede skupnega prevoza. S kolegom oz. sam, grema sigurno z avtom. Sma pa iz Nazar(je) (Mozirje). 2 bi še komot pobrala na poti. Vem da je še daleč do takrat, ampak vam dam to vedet :P Se pa priporočam za skupno prijavo.
vencelj napisal/-a:Od danes je odprta tudi on-line prijavnica + skupinske prijave.

LP, vencelj

Pozdravljeni.
Sicer ne vem, kako poteka skupinska prijava na TF-ju, vendar je opcija, da se
sami povežemo in prijavimo.

Mi smo 4-je komadi in vabimo manjkajoče za skupno prijavo. Mi gremo vsi na 21km
(en teden prej 28km tek trojk), a je itak vseeno na kateri tek se prijavljaš ob skupni prijavi. Mi imamo tudi svoje čipe, tako da je stroške prijave 14 eur/glavo oz. 17 eur/par nog.

lp, uros
Kontakt: uros21@gmail.com
uros21, TF vsako leto prijavlja skupinsko, največje breme pri tem prevzame nana :clap: ...:

nana napisal/-a:Za prevoz ne vem, skupinska prijava pa zagotovo bo. Kaj več o tem pa v začetku aprila :D

Jaz sem se letos že prijavil za svoj matični klub (AD Železniki), glede na to, da gre za državno prvenstvo v maratonu...

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:uros21, TF vsako leto prijavlja skupinsko, največje breme pri tem prevzame nana :clap: ...:

LP, vencelj

Sem se na novoletni zabavi obvezala, da bom s tradicijo nadaljevala in bom čez vikend pripravila razpis :D
nana napisal/-a:Sem se na novoletni zabavi obvezala, da bom s tradicijo nadaljevala in bom čez vikend pripravila razpis :D

Ti si TF carica :D občudujem tvojo energijo, ki jo imaš za druge. Ti še sploh kaj ostane zase? Saj vem, da si Suprnana :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA