prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 skorc
Asics se je lansko sezono grozno zoožil. Jaz sem prejšnjo soboto presedlal na Mizuno Nirvana 6. Razlika je občutna. Prostora toliko za nogo, da je kar veselje tečt. Prvi tek, ki sem ga naredil z njimi je bil 45 km... nobenih težav. Sedaj jih imam 8. dan in sem z njimi naredil 135 km. Bom videl kaj bodo delalale tam okrog 500 km... če zdržijo dobrih 1000 definitivno ne grem več nazaj na Asics.
Uporabniški avatar
 RoKo
skorc napisal/-a:Asics se je lansko sezono grozno zoožil. Jaz sem prejšnjo soboto presedlal na Mizuno Nirvana 6. Razlika je občutna. Prostora toliko za nogo, da je kar veselje tečt. Prvi tek, ki sem ga naredil z njimi je bil 45 km... nobenih težav. Sedaj jih imam 8. dan in sem z njimi naredil 135 km. Bom videl kaj bodo delalale tam okrog 500 km... če zdržijo dobrih 1000 definitivno ne grem več nazaj na Asics.

Tole bo pa treba preverit. Dosedaj sem bil na Asics in jih nebi menjal, so bile že ene skoraj doma, pa..... vzamemo stare za primerjavo.
 skorc
Poizkusi. Jaz sem skoraj naročil 2150 preko wigla, potem sem šel pa v Hervisa probat, me je pa kar minilo... Je pa res, da imam taco 46 in, da bi morda Asics-ov 2E še vedno sedel.
Uporabniški avatar
 RoKo
skorc napisal/-a:Poizkusi. Jaz sem skoraj naročil 2150 preko wigla, potem sem šel pa v Hervisa probat, me je pa kar minilo... Je pa res, da imam taco 46 in, da bi morda Asics-ov 2E še vedno sedel.

Tud jaz imam namen 2150, št .44, malo večje za dolge ture, jih bo preventivno treba prej obut.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA