- 08 Apr 2010, 21:40
Pozdrav vsem s camina,tukaj mi je prelepo in po petih dneh nimam nobenih tezav, noge me ne bolijo, zulj je eden, delam pa preko 40 km na dan.
1.dan 48
2.dan 43
3.dan 47
4.dan 41
5.dan 40
Menim, da je na taki poti tudi zelo pomembna psihicna priprava seveda poleg telesne.Vidis pa vse, ljudi, ki so popolno nepripravljeni, neprimerno obuti in obleceni, nosijo pretezke rukzake, tako da ni cudno, da imajo kup tezav.
Mogoce imam, se najvec tezav s stopali, imela sem veliko dilemo, katere cevlje vzeti, vzela sem gorateks pohodni cevelj salamon, malo visji in se mi mogoce prevec kuha noga. Vendar na razmere, ki sem jihn imela do sedaj je vredu, s seboj bi morala imeti se ene zracne copate za hodit, vendar sem jih zaradi teze pustila doma.Prvi dan sem imela cisto zimske razmere cez Pireneje in je bila kar nekaj snega po celem, potem pa blata v izobilju, ker je bilo prej toliko padavin, sedaj je vreme vredu, mogoce malo premrzlo.
Skratka, kdor ima resnicno zeljo, naj se kar odloci, jaz sem jo imela in danes pravim, da to ni moj zadnji camino.
Se se oglasim, ko pridem do racunalnika.
Sem v Santo Domingo de la Calzada
Hvala vsem za lepe zelje