prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 raf
a obstaja kak višinski profil te šentiljske proge oziroma trasa, kje vse se teče.
imam v planu, da v jesenskem času tole zadevo prevozim z tekaškimi copati , kot glavnim prevoznim sredstvom.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@Raf profil in trasa so že bili objavljeni. Vem, da je MarkoR pred dvema letoma objavljal profil. V jesenskem času bi si lahko umislil vodnikaC, če bo tisti vikend fraj :-)
Uporabniški avatar
 raf
Obvezen je vodnik, ker se bojim, da bi sam naredil novo Šentiljko in tu računam na vas moji TF prijatelji, ki ste to traso že pretekli ali prehodili.
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:Obvezen je vodnik, ker se bojim, da bi sam naredil novo Šentiljko in tu računam na vas moji TF prijatelji, ki ste to traso že pretekli ali prehodili.

Evo na tvojo željo dodan profil, je pa objavljen tudi v prvem postu tega zapisa :D

Slika

Jeseni zna biti na Šentiljski tudi lepo, samo primeren čas bo potrebno najti :wink:

A 10.4. pa nihče ne bo šel zraven???
 Tekačiča
Haaaaaloooooooooooo! :shock: Jaz grem zraven (mam že doooolgo planirano) če dobim vodiča , ki me/nas bo vodil z meni primerno hitrostjo! :--
Torej: prijavljena!

Poznam pa še vsaj dve tekačici in hribolazki, ki bi se lahko pridružli moji skupini. Ena itak rabi take dolge treninge, ena pa bo do takrat že regenerirana. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tekačiča napisal/-a:Haaaaaloooooooooooo! :shock: Jaz grem zraven (mam že doooolgo planirano) če dobim vodiča , ki me/nas bo vodil z meni primerno hitrostjo! :--
Torej: prijavljena!

Poznam pa še vsaj dve tekačici in hribolazki, ki bi se lahko pridružli moji skupini. Ena itak rabi take dolge treninge, ena pa bo do takrat že regenerirana. :mrgreen:

No super! :clap:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
jan_jan napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Nekaj smo govorili o pohodniški varianti 10.4, a je še kje kakšen interesent??

Če ne bo padalo, sva Jethro in jaz na štartu, vendar z malo "hitrejšim pohodniškim" tempom. :)

Jaz sem interesent.

Ob kateri uri bi se štartalo iz Šentilja?
jan_jan napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Nekaj smo govorili o pohodniški varianti 10.4, a je še kje kakšen interesent??

Če ne bo padalo, sva Jethro in jaz na štartu, vendar z malo "hitrejšim pohodniškim" tempom. :)

Drži! Da le ne bi padalo in bi lahko z jan_janom naredila slab šiht (beri: pod 8h) čez Šentiljsko. Moje prvo soočenje s to traso in po dolgem času tudi z Janijem.Veselo bo :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ce sem prav razumel Matej-Jethro bosta z Janijem krenila ob 8h.

Jaz bom potem poskusil kreniti malo prej...ob zori ..med 6sto in sedmo uro. Itak pa me bosta dobila in me resila z orientacijske zagate.

Upam, da so na poti urejene vpisne knjige?

Ja nic pa je le prisel ta datum da grem pogledat v svoje rojstne kraje
( tak mi pise na rojstnem listu - ce ni kaksna administrativna napaka - Zg Velka ).

Prijeten delovni teden do takrat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Snežni ,če je tako pol pa je že skrajni čas,da opraviš s Šentiljsko potjo. Ja kje pa si do sedaj hodil ?? :lol:

Vpisne knjige so seveda na posameznih točkah ,kjer so žigi. Priporočam pa ti, da si sprintaš dnevnik , le tako boš dobil tudi značko, ki te bo spominjala na tvoj rojstni kraj! :wink:

Slika
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA