prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 rasty
Pozdravljeni!
Sem rekreativni tekač(do 10km) in bi rabil pomoč pri izbiri novih superg. Težak sem 90 kg in imam močno pronacijo, imam pa tudi probleme zaradi poškodb gležnja. Zanimam se za superge:
- Asics GEL 1130 M
- Asics 0193 GEL FOUNDATIO
- Salomon TRAIL RUNNER 3
- New balance MR1224ST
A ustrezajo te copate mojim potrebam? Ima že kdo kake izkušnje s temi copati in kje v Ljubljani bi lahko te copate probal, ker si jih mislim naročit preko interneta?

Hvala
Uporabniški avatar
 pajo
Asics 0193 GEL FOUNDATIO
Po mojem bi ti morale odgovarjati te. Probaj pa boš videl kaj ti dobro sede. Ni pa rečeno. Je pa to model superg za močne pronatorje in malo težje tekače.
 večno mlad
Iščem ženske športne copate za tek, številka 35. Prosim za pomoč predvsem nežni spol. Zanima me, kateri proizvajalci te številko sploh izdelujejo. Hvala za pomoč.
 Tinaa
Pozdravljeni,

si bom kar to temo sposodila.
Jutri bom v Ljubljani in me zanima, če se je za test tipa stopal v tomas sportu v city parku potrebno predhodno naročiti ali to skoz laufa :)?

Hvala in lep dan.
T.
 John Wayne
Tinaa napisal/-a:si bom kar to temo sposodila.
Jutri bom v Ljubljani in me zanima, če se je za test tipa stopal v tomas sportu v city parku potrebno predhodno naročiti ali to skoz laufa :)?

Jaz sem en mesec nazaj pred testiranjem klical tja, če se moram mogoče naročiti, pa ni bilo treba, samo prideš in te testirajo. Pa še plačat mi ni bilo treba, ker so rekli, da nečesa (??) še nimajo vnešenega v sistem in da me zato častijo.
 luzr
John Wayne napisal/-a:Pa še plačat mi ni bilo treba, ker so rekli, da nečesa (??) še nimajo vnešenega v sistem in da me zato častijo.
Zakaj bi bilo za testiranje treba plačati? :/
Kupcem superg so sicer računali kavcijo, ki so jo odšteli od kupnine. :wink:
 Tinaa
Včeraj sem bila na lovu za supergami. Ugotovili smo, da sem klasična tekačica. Probala malo morje copatov, ufff to je bilo težje kot celodnevni šoping :).

Vglavnem, najbolj mi sedejo Nike. In se odločam med naslednjima modeloma:
- Nike pegasus +26 W
- Nike vomero 3

Tečem po asvaltu ter makedamu (ala Brdo, Tivoli), se pravi urejena podlaga, cca 40km/tedensko, imam normalno težo.

Mi lahko kdo kaj svetuje?

Hvalaaaaaaaaaa
 BINA
Meni Vomero zelo odgovarjajo.
Imajo dobro blaženje, so lahke in udobne. Za pegasus sicer ne morem reči ker sem jih imela samo enkrat in že nekaj časa nazaj( in ne model +26). Mogoče ti bo tukaj lahko kdo drug več svetoval; definitivno pa so meni Vomero super :D
Upam, da sem ti bila v pomoč :wink:
 Tinaa
Tinaa napisal/-a:Včeraj sem bila na lovu za supergami. Ugotovili smo, da sem klasična tekačica. Probala malo morje copatov, ufff to je bilo težje kot celodnevni šoping :).

Vglavnem, najbolj mi sedejo Nike. In se odločam med naslednjima modeloma:
- Nike pegasus +26 W
- Nike vomero 3

Tečem po asvaltu ter makedamu (ala Brdo, Tivoli), se pravi urejena podlaga, cca 40km/tedensko, imam normalno težo (59g,170cm).

Mi lahko kdo kaj svetuje?

Hvalaaaaaaaaaa

Hvala Bina ;).

Sem čisto zmedena, sedaj sem brskala še malo:
-Nike zoom structure
-Nike dual fusion
-Nike air pegasus (kaj je razlika med pegasus +26) ?

Joiiiiiiiiiiiii
 Tinaa
Tako, copati so padli, odločila sem se za nike pegasus +26. Danes odtekla 10km in sem res zadovoljna, ni bilo sledi o bolečini v pokostnici :laola .
Vidim,da mi bodo dobro služile.

Lp,
T.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA