prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 cepin
Lani so mi v Planet sportu prijazno zamenjali HR pas, ki je bil še v garanciji z novim HR dual, ki je odlično deloval eno leto. Pri zadnjih dveh treningih sem opazil, da zopet puls skače. Zamenjal sem baterijo in ni nič bolje. Zanima me ali ima še kdo podobne težave z HR dual?
 skorc
Hvala. ;)

Luzr javi se, luzr javi se. Skorc klice Luzra, luzr javi se. Kaj porečeš na to kilometrino prijatelj moj? Očitno so bile moje domneve pravilne in odločitev, da sem mojega T4 z novim comfort beltom podaril naprej, pravilna. :D
 luzr
Škorc, sprejemam...

...in razumem tovoje hipoteze.
He, he, kaj pa porečeš na dve reklami za S.... na forumu. :lol:
 skorc
Če ti čisto po pravici povem se mi kar meša, ko vidim T6 vulcano red. Še parkarat bom šel mimo prave vitrine, pa ga bom kupil. :D

Trenutna 405-ka ima res že ca. 2.300,00 z istim pasom... a je sama ura v tako katastrofalnem stanju...mhja...no, za kitajsko igračo primerljivem. Bom si vzel čas, pa na 3000 km napisal en kritični rewiev za 405. Edina stvar, ki velja(FR405) na tej uri je meritev razdalje, vse ostalo je takem nivoju, kot, da bi vse skupaj sestavljali v Velenjskem šolskem centru, (dijaki ne študenti).
 Hales
Tvoj HR belt ima zamazane kontakte. Meni se je to začelo dogajati po dveh letih. Vsakič, ko se mi to ponovi z bolj grobo krpo očistim kontakte.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA