Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ROSI64
nana napisal/-a:ROSI64, kolikor je meni znano, Loni že od nekdaj goji ljubezen do gora

Res je, to vem tudi jaz, sedaj pa ji je dal Marjan še dodatne motivacije in izkušenj. :D Nana, to je rezultat zimskih treningov po Kališču, le da danes ni šlo dol po riti. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Kališčarji! Bravo Mateja! Bravo Loni! Bravo Marjan!

Prav vsem čestitke! :clap:

Kot kaže je prav vse bilo izjemno!

Žal, brez mene!

Lep pozdrav iz MB! Zvone
Ja včeraj je pa res šlo za čisto malo. Je reku Šavsi, če ne boš poskusu ti bo žal. No pa sem res in se je danes izšlo. Hvala vsem za vzpodbudo na zadnjih metrih. Res pa je, da 6 ur poteka vse malo bolj hitro kot pa 12 ur. Pozitivno, ker na koncu res ostane poslastica z druženjem. Hvala tudi vsem organizatorjem in seveda moja župca me je že ob prvem prihodu čakala. LP.
Nazadnje spremenil večno mlad, dne 11 Apr 2010, 09:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 glumac
večno mlad napisal/-a:Ja včeraj je pa res šlo za čisto malo. Je reku Šavsi, če ne boš poskusu ti bo žal. No pa sem res in se je danes izšlo. Hvala vsem za vzpodbudo na zadnjih metrih. Res pa je, da 6 ur poteka vse malo bolj hitro kot pa 12 ur. Pozitivno, ker na koncu res ostane poslastica z druženjem. Hvala tudi vsem organizatorjem in seveda moja župca me je že ob prvem prihodu čakala. LP.

Večno mlad, ti boš očitno za zmeraj mlad,vsaka ti čast, 6. vzponov, to je NORO!!!
večno mlad napisal/-a:Ja včeraj je pa res šlo za čisto malo. Je reku Šavsi, če ne boš poskusu ti bo žal. No pa sem res in se je danes izšlo. Hvala vsem za vzpodbudo na zadnjih metrih. Res pa je, da 6 ur poteka vse malo bolj hitro kot pa 12 ur. Pozitivno, ker na koncu res ostane poslastica z druženjem. Hvala tudi vsem organizatorjem in seveda moja župca me je že ob prvem prihodu čakala. LP.

:-- :laola :clap:
Je blo fino. SMo se fajn mel. Zadovoljni z rezultati, ekipa zelo uspešna. Od večno mladga sine je bil najmlajši udeleženec, se je izkazal. Vse okrepčevalnice so bile super, povsod je bilo nekaj posebnega. Uživajte.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA