Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a: ...
Mojculja in Lenči, na vaju pa itak računam. Morda kakšna ponovitev Gradiškega, ker še nisem bila tam?

Alenka, ponovitev upam da bo kmalu in itak da boš obveščena... :juhuhu:

Če želiš, ti lahko javim tudi prvič, ko grem sama (pribl. 1x na dva tedna...navadno ob petkih takoj po službi).
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a: ...
Mojculja in Lenči, na vaju pa itak računam. Morda kakšna ponovitev Gradiškega, ker še nisem bila tam?

Alenka, ponovitev upam da bo kmalu in itak da boš obveščena... :juhuhu:

Če želiš, ti lahko javim tudi prvič, ko grem sama (pribl. 1x na dva tedna...navadno ob petkih takoj po službi).

Mal razmišljam o četrtku(Tivoli). Se slišiva.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, lepo da ste pridni :laola juhu, pomlad je tu :clap: . Jaz pa jutri spet poskusim :oops: , dva tedna brez teka, nogica ni dovolila, no sedaj pa bi moralo biti OK. 9km pa tudi ni takšna razdalja.
Uživajte še naprej :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem danes preživela 5 km teka po dežju, nevihta me je ujela ravno na obratu :evil: .
Poskusila sem čim hitreje proti domu in se je kar obneslo :D .
Uporabniški avatar
 Ananda
Da boste vedeli, da tudi bolj tihi polzki ne pocivamo, bom napisala, kaj sem vceraj pocela jaz.
Zaradi udelezbe na 19. DP v streljanju s standardnim zračnim orožjem sem bila nekako prisiljena cel dan preživeti na Primorskem. S sabo sem vzela opremo in po svojem nečloveško zgodnjem nastopu šla tečt. Po dooolgem času sem tekla po ravnem :clap: , vendar si kljub času, ki sem ga imela na razpolago dovolj, spočitosti in dobri volji, kaj več kot nekaj pod 10 km nisem mogla privoščiti, ker sta se spet začela oglašati leva zadnja stegenska mišica in koleno. :cry:

Vseeno je bil superproduktiven dan, nagrajen s kozarckom ali tremi odličnega domačega refoška. :drink
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pa še vedno počivam :--( , nogica je sicer vredu, se bo čisto pozdravila, samo kaj ko pa me je zdravje izdalo. Sreča, gre že na bolje :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Začenjam počasi. Zgleda kar.... bemu mast kje je kej lesa na dosegu roke? Mika ma neki tek v maju pa hm ne vem no.
 spela*
lenči napisal/-a:Jaz pa še vedno počivam :--( , nogica je sicer vredu, se bo čisto pozdravila, samo kaj ko pa me je zdravje izdalo. Sreča, gre že na bolje :clap:

Lenči, raje še malo počivaj in ne teci, dokler ne boš čisto v redu.
Jaz tega nasveta drugih nisem upoštevala, zato sem mi je viroza vlekla več kot tri tedne. Šele zdaj dobro prihajam k sebi, zbolela sem pa takoj po sežanskem polmaratonu (v bistvu sem že tam tekla napol bolna), zdaj pa računaj. :? Tako da ti ne priporočam, da bi ponovila mojo napako.
(Večina ljudi se uči iz lastnih napak, pametni iz tujih, neumni se pa niti iz svojih lastnih ne naučijo. Med pametne torej ne spadam, ali spadam med neumne, pa še ne vem. :lol: )
Uporabniški avatar
 natasa77
še ena bolj tiha polžka :oops:
bliža se moj prvi tekaški izziv- DM tek na 5 km. hodim na priprave in treniram tudi sama. ampak to so zaenkrat kratke in počaaaasne razdalje. :)
Uporabniški avatar
 UršaR
Evo še ene polžke, trenutno v fazi mirovanja. Že nekaj dni me namreč precej boli hrbet. Ampak gre na bolje in pričakujem danes ali jutri že krajši polžji tekec.

LP, Urša
 Tanjusha
Pa se ena polzka tukaj :) Jaz sem tekasko na hladnem ze dobro leto - dolgo nisem brala nase polzje sekcije, ampak spremljam pa vas (nekatere) na FB. Punce, pridne ste! Kar tako naprej in upam, da se vam mogoce kdaj spet pridruzim :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
UršaR napisal/-a:Evo še ene polžke, trenutno v fazi mirovanja. Že nekaj dni me namreč precej boli hrbet. Ampak gre na bolje in pričakujem danes ali jutri že krajši polžji tekec.

LP, Urša

Tvojga mirovanja je od danes konec.
Uporabniški avatar
 lenči
O, polžke in polžki :laola , kakorkoli glasni ali tihi, migajoči na vse mogoče načine ... super smo :clap: :clap: :clap:
Jaz še kar počivam, sem se že sprijaznila, da je treba dati trupelcu mir, potem pa spet počasi naprej.
Uživajte in imejte se lepo :laola
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA