Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lenči
Tako blizu je tale tek in ko so ŠRKjevci poslali mail, sem šla mojo nogo testirat kar na tekmo :oops: . Itak so trije krogi in lažje odstopiš, če so težave :lol: .
Luštno je bilo, krogec prav prijeten, vrtičke imajo ljudje že zelo lepo obdelane :clap: , tudi dežek vmes me ni motil. Najlepše pri kroženju je navijanje in hvala vsem :laola navijačem, res vas je bilo prijetno slišati :laola . Dodatni "veter" so delali ta hitri, ki so nas, polžke prehitevali :clap: :clap: , sem navijala kolikor se je dalo :clap: .
Moja noga je dala celotno pot čisto mir, četudi sem se do cilja komaj pošteno ogrela, pa bo treba lepo počasi.
Tudi s časom sem zadovoljna, lep trening je bil.
Čestitke vsem za stopničke in odlične čase :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 skrb
Luštna tekma. Pravi tekaški praznik v Slovenski Bistrici. :clap:
Jaz bi bil za še krog. Je blo kr fino krožiti po simpatični progi. Domačini so kar strpno prenašali zapore svojih dvorišč , kar sicer ni značilno za vse prireditve.
Očitno živijo s prireditvijo in aktivnostmi društva za šport. :D
Še ena potrditev , da naj bi bile tekaške tekme ob nedeljah in ne sobotah, ko je za mnoge še delavnik . :idea:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Danes me je telo ful šokiralo. Nisem si mislil, da bom večino km letel pod 4:00. Sploh ne po Škofjeloškem trekingu, ki se je globoko zajedel v moja stegna :oops:
Fajn je bilo štartat z Lenči, res si prava asica! :clap: :clap:

Tudi ostala TF družba, kot vedno čisti užitek. :laola

Seveda sta večino pokalov spet pobrala naša Lojzka in Polde :clap: :clap: :clap:

Lepo je bilo, kljub mrzlem Aprilu, ki se je posmehoval z občasnim dežjem, mini točo, vetrom in vročim soncem :shock:

Hvala Klatež in še1PR za super fotke :clap: :clap: :clap:

Nekaj aljinih fotk je tu.

Hvala vsem, ki ste navijali, res je to velika pomoč, sploh ko si že na "škrgah" :D :clap:
So moji predhodniki že skoraj vse povedali.
V Bistrici sem tekla prvič. Trasa je zelo razgibana, tako da ti nikoli ni dolgčas in krog hitro mine. :) Vreme smo imeli pravo aprilsko. :wink:

Samo, da te malo poravim: mislim, da je naša Bernarda danes razturala, saj je kar tri krat stala na podestu! :clap:

Seveda tudi vsa čast Lojzki in Poldeju. :clap: tudi vama.

Jaz sem pa danes imela eno tako hudo navijačico, da sem iz kroga v krog bolj hitro tekla, ker me je tak nadirala, da me je že bilo kar strah! :-- A ne , Sebi? :mrgreen:

Hvala fotografom za slike! :D eni take face pokajo, kot da jim bije zadnja minuta :lol:

Da zaključim: tek: super, družba: še boljša. :laola
Uporabniški avatar
 še1PR
Ja res so eni razturali danes! Bernarda je itak CARICA!!! :cast: :clap: Da o mojih dveh (upam, da ne bom tepena! :wink: :-- :cmok: ) Spartathlon team članih sploh ne zgubljam besed! Pubeca, saj vesta: :cast: :laola
Tudi vsem ostalim ČESTITKE!!! :laola

Nekaj fotk bo pa TULE.
Uporabniški avatar
 bojank
Lep tek je za menoj. Krog v Sl. Bistrici mi je všeč, pa tudi ostalo je vse klapalo. Ker sem prej bolj zmrznene sorte kot ne, sem bil bolj slabo razpoznaven, saj sem od nove opreme uporabil le štumfe. Hvala za slike, velikokrat sem bil pritisnjen. Lp.
:arrow: Čestitke vsem tekačičam in tekačem za pretečeni tek.

:arrow: Trasa je bila nova, zanimljiva,dobro je letelo!
:arrow: Organizacija :clap:
:arrow: še1PR in Klatežu hvala za vajino potrplenje in fotke, super so :clap: :clap:
:arrow: Čestitke vsem, ki ste se sprehajali po stopnicah :laola
:arrow: Hvala enkratni družbi pred, med in po teku :laola da o navijačih in navijaćicah ne izgunljam besed :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 jegart
Še z moje strani nekaj besed oz, pohval.To je moj najljubši tek, ker je zmeraj velika udeležba in veliko starih in zelo dobrih prijateljev. Zelo sem zadovoljen z rezultatom kljub 15 mesečnem mirovanju. Danes sem dobil še končne izvide od operacije, kar je za mene zelo velika nagrada, ker so vsi izvidi končno negativni.

KAR ME NE UNIČI ME ZELO OKREPI .
jegart napisal/-a:Še z moje strani nekaj besed oz, pohval.To je moj najljubši tek, ker je zmeraj velika udeležba in veliko starih in zelo dobrih prijateljev. Zelo sem zadovoljen z rezultatom kljub 15 mesečnem mirovanju. Danes sem dobil še končne izvide od operacije, kar je za mene zelo velika nagrada, ker so vsi izvidi končno negativni.

KAR ME NE UNIČI ME ZELO OKREPI .

Za to novico, dam vse pokale................BRAVO JEGART,ČESTITAM.....zelo sem vesela, da je negativno :laola :laola :laola
 Alek
Ja meni je bilo tudi OK, se mi zdi da je bil kar dober tek, luškani trije krogi, vreme se je pokazalo v skoraj vseh možnih variantah, rezultat tudi dober. Pa pisana policijska druščina. Družba dobra, fotograti (Alja in Klatez) na svojih mestih, pičica me ja Alja na enih 40 slikah ovekovečla, pa nisem mel rumenega anoraka, pa niti bele majčke. Bravo Alja še enkrat. Me je pa na koncu na podelitvi zeblo kot malega cucka, pišurija je bilo hladno. Organizacija, predsvem pa varnost pa sta bila na vrhuncu. Dobro so poskrbeli za nas, vsi toti...
 Alek
Aja sem pozabil, da smo se še trije "lokalci" pomerili v štafetnem teku, 3 x 1300 metrov. Pa so domači "brača komunalci" s Klatežem na čelu vtrgali. Mi smo bili dobri, bolj olimpijski duh nas je vodil. Ja vsega je bilo včeraj v Slovenski Bistrici.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA