Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

giorgio
Lepo pozdravljeni.No,jaz sem že doma in naj malo opišem današnji dan.Bilo je mrzzzzlllooo. Dan za bit v zimski jakni.Človek ni vedel niti kaj obleči. Tekačev veliko.Proga standardna in lepo razgibana.Postrežba in darila na visokem nivoju. Naj pohvalim organizatorja Veselkota-ja Veso-vse je štimalo. No- Tekaški forum pa je dobil pokal za največ prijavljenih tekačev. Bravo :laola :clap: :clap: . No o občutkih na progi pa naj napiše kdo drug,ker moja forma je za bolj v ozadju :--( :--( :--( . Lp
Uporabniški avatar
 polonch
Živjo, tudi jaz sem že doma.
V Senožečah sem bila prvič. Res je blo mrzlo. Vetrovko sem vseeno pustila v avtomobilu, ker sem vedla da bo čene preveč toplo. Fajn je blo use skupej organizirano, tko da pohvala organizatorjem :laola Pozitivno me je presenetila okrepčevalnica na drugem kilometru. Ponavadi se ne ustavim na nobeni, tokrat sem se na obeh. Ne najdem pa razlage zakaj so me roke bolele :roll:
Proga je bila kar razgibana..majhni vzpončki-ki so se pa vlekli :roll: , dolina, ravnina... Ko mi je blo težko sm pomisnla na zadnji kilometer. DOLINAAAAAA :D :lol:
No, meni je blo fajn. Pridem drugo leto spet :)
LP

P.s.: in ja, čestitke forumu za pokal :clap:
Nazadnje spremenil polonch, dne 11 Apr 2010, 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Jaz pa še vedno čakam na prvi točkovni tek za Primorski pokal. Nikakor se mi ne poklopi prost dan. Bo treba službo menjat. :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav vsem
Ja moram rečt, da je blo kr mrzlo, pa veter je nagajal, sploh na koncu, ko smo jedli pasulj in čakali na podelitev. Vsaj dež ni padal. Smo se pa mal ogreli v gostilni ob pivu. Drugače pa ostalo je vse štimalo, organizacija OK kot ponavadi.
S samim tekom sem zelo zadovoljen, cilj sem izpolnil, pod 50 min (49:22), 2min21s boljše kot lani, tko da super. Čestitke tudi vsem ostalim :clap: .
Vglavnem če odmislimo mraz in veter, ostalo vse super :laola .
Imejte se lepo uživajte v teku in se vidimo na naslednjih tekih :D
Še z moje strani:
ko smo prispele, je bil moj komentar - gremo raje na morje na kavo, tako je mrzlo pihalo.
No, ker pač nismo iz cukra, smo vztrajali.
Organizacija kot ponavadi na Primorskem - štima pa še simpatični so.
Za spremembo sem enkrat res tekla in ne gobcala tako, da mi je ura pokazala 59:04 za 11.11 km :laola - zame pač odlično.
No, na rezultate nismo čakale, ker nas je preveč zeblo in medalj tako ne bi pobirale :D .
Smo pa prispevale k številčnosti ekipe TF-ja :wink: .

Hvala maci in mojculji za prijetno družbo, pa lauferju tud seveda, čeprav se je hitro pobral.
Upam, da ni imel kake prometne nesreče s tisto ogromno cipreso, ki jo je zadel na srečelovu :lol: .
Se vidimo drugo leto
 bopi
Tudi za mano je dons kar uspešen tek. Sem bil prvič v Senožečah in proga mi je bila kar všeč.Je lepo razgibana.
Organizator se je seveda potrudil, da je prireditev uspela.Tako da vse čestitke. :laola
Je blo pa res mrzloooo!!!
Tako da se zdaj prov paše mal pogreti na peči.
:D :D :D
 MIROSAN
Evo tudi jaz sem že doma..., so me že dočakale popoldanske plohe...Opravil 2.tek za Primorski pokal, v Senožečah sem bil prvič in sem bil zelo pozetivno presenečen nad lepo organizacijo, čestitke organizatorjem :clap: , lepo razgibana proga, tako so kilometri hitro minevali v lepem naravnem ambientu...,bilo je nekaj vetra,zato mi je kar pasalo, da sem za tek oblekel vetrovko...družba odlična,srečal sočlanice in člane TF ekipe :TF) :laola
Lp Miro
Nazadnje spremenil MIROSAN, dne 11 Apr 2010, 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mkwnar
Tudi sam sem bil prvič na tem teku. Proga razgibana, organizacija odlična, bogate nagrade za zmagovalce in prav tako darila sponzorjev za vse udeležence.
Moj čas 51,05 bi morda bil za kako minuto boljši, če ne bi že včeraj tekel na Uncu na Majstrovem teku, ki šteje za notrajski pokal. Bilo nas je kar nekaj takih, ki smo tekli že včeraj.
Že ko sem stopil iz avta, me je malo presenetila res ostra primorska burja, ki je v naših krajih nismo vajeni...
Za ta tek sem se odločil predvsem zaradi pozitivnih ocen Bogija, ki tu tekel že pred leti. Pridružil se nama je še Drago in bili smo prav prijetna družba.
Zagotovo pridem še, saj ta tek si zasluži mesto v mojem koledarju in prav gotovo ga bom tudi priporočil vsem ljubiteljem teka in dobre volje...
Uporabniški avatar
 Tom78
No tudi jest sem prišel k sebi, po tejle ledenici. No sej lansko leto je bilo dokaj primerljivo, še celo dež je malo padal.

Organizacija super, 2 vodni postaji, za katere se nisem mogel odločiti ali bi pil al ne. Ob mrazu nekako ne čutiš žeje, čeprav dehidracija vseeno poteka. Puslja na žalost oziroma na srečo nisem jedel :wc: :lol: , smo se raje s teranom greli na toplem v gostilni. Ciprese pa spet nisem zadel :cry:

Proga razgibana, trije hribčki skupaj okoli 150m višinske in 260 navzdol. Zadnji spust je res super, leti dol kot sneta skira.

Glede tega "spusta/klanca" sem slišal zgodbo od Rade in Dragice (Roko!!!), da je bil pred leti štart za moške spodaj, tako da je bilo potrebno tudi navkreber. Ženske so bile zelo zadovoljne, ko so jih prehitevali moški- baje celo obstajajo ocenjevalni listki. :roll:

S časom, za svoj prvi letošnji tek zunaj, sem zelo zadovljen, še posebej ker je šlo skoraj 2 minute hitreje kot lani.

ČESTITKE VSEM ZA UDELEŽBO IN POKAL. Lonely boš kako sliko objavu? :P

Lp,
Tomaž
giorgio napisal/-a:Lepo pozdravljeni.No,jaz sem že doma in naj malo opišem današnji dan.Bilo je mrzzzzlllooo. Dan za bit v zimski jakni.Človek ni vedel niti kaj obleči. Tekačev veliko.Proga standardna in lepo razgibana.Postrežba in darila na visokem nivoju. Naj pohvalim organizatorja Veselkota-ja Veso-vse je štimalo. No- Tekaški forum pa je dobil pokal za največ prijavljenih tekačev. Bravo :laola :clap: :clap: . No o občutkih na progi pa naj napiše kdo drug,ker moja forma je za bolj v ozadju :--( :--( :--( . Lp

Je Giorgio, bo treba na trening, nič več zajebancije (no ja jst se tudi ne sem hvalit z letošnjo formo), ampak počasi bo....

Take_it_easy :)

No tekel 4 min in nekaj sekund slabše kot lani :) . . . saj bo :)
Tomica, Tomica . . . mala sapca in ti že jamraš . . . povrh vsega pa še 2 minutki izboljšaš rezultat . . . se pravi, da distance na tekaški stezi dobro denejo . . . no lih do konc sezone te mogoče bom ujel :)

Take_it_easy :)

Tom78 napisal/-a:No tudi jest sem prišel k sebi, po tejle ledenici. No sej lansko leto je bilo dokaj primerljivo, še celo dež je malo padal.

Organizacija super, 2 vodni postaji, za katere se nisem mogel odločiti ali bi pil al ne. Ob mrazu nekako ne čutiš žeje, čeprav dehidracija vseeno poteka. Puslja na žalost oziroma na srečo nisem jedel :wc: :lol: , smo se raje s teranom greli na toplem v gostilni. Ciprese pa spet nisem zadel :cry:

Proga razgibana, trije hribčki skupaj okoli 150m višinske in 260 navzdol. Zadnji spust je res super, leti dol kot sneta skira.

Glede tega "spusta/klanca" sem slišal zgodbo od Rade in Dragice (Roko!!!), da je bil pred leti štart za moške spodaj, tako da je bilo potrebno tudi navkreber. Ženske so bile zelo zadovoljne, ko so jih prehitevali moški- baje celo obstajajo ocenjevalni listki. :roll:

S časom, za svoj prvi letošnji tek zunaj, sem zelo zadovljen, še posebej ker je šlo skoraj 2 minute hitreje kot lani.

ČESTITKE VSEM ZA UDELEŽBO IN POKAL. Lonely boš kako sliko objavu? :P

Lp,
Tomaž
uradni rezultati na strani filipides. Od kategorij so vsi pravi, absolutni rezultati pa so od lanskega leta. tudi skupno točkovanje je povsem narobe. bo treba še mal popravt.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA