Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janzi
Moj prvotni plan je bil, da grem z avtom do Gradišča, nato pa boljša polovica nadaljuje pot z avtom naprej v Trst. Ugotovila sva da to pač ne bo šlo ker bi jo moral v Trstu predolgo čakati :) :) ( nepoznavanje Tržaških ulic in cest poleg tega pa še razne zapore). Potem sem drugo možnost predvidel, da grem sam z avtom v Trst in potem z avtobusom v Gradišče, no tudi to mi ni najbolj posrečena izbira, utrujen od maratona voziti še domov. Organiziran avtobusni prevoz z kosilom to je zelo primerna varianta, tako da potrjujem mojo udeležbo in lahko že sedaj rečem "imate tri krat ja in gremo na maraton".
Se vidimo na busu!

lp Janez
 nana
matej712 napisal/-a:Bojan, koliko nas najmanj mora biti in ali lahko najamemo tudi manjši avtobus.

Jaz sicer nisem Bojan :D Navadno prakticiramo, da se gre, če je zasedenih vsaj 30 sedežev. Za manjši avtobus (ta ima do 20 sedežev) nas je pa že preveč :wink:
Jutri sporočim, če imamo še enega udeleženca zraven.
 bojanm
Število se veča,to je lepo.
Če nas bo 30 je 10€ po osebi,oziroma 300 deljeno s številom potnikov,
več nas je ceneje bo in bolj veselo.
Kar se hrane tiče,mesna in vegi,obe sigurno dobri.
V kratkem(jutri !?),napišem točno ponudbo.
Se zberemo in Trst bo(je) nš.
Končno pri računalniku
Grem na TF BUS za Trst :-)
Mesni meni + :drink

Pa še Tekačičo računajte zraven, je rekla, da se bo z menoj pripeljala (da ne bo nazadnje v Ljubljani v Tivoliju ostala :wink: )
Tekačiča napisal/-a: :nono: ne bi nič ostala v Tivoliju, bi kar tebi na krilu sedela :lol:

Se pa še hitro na maraton prijavi, da te ne bom še kje pod mojo štartno št. priknoflal :D
ZdravkoC napisal/-a:
Tekačiča napisal/-a: :nono: ne bi nič ostala v Tivoliju, bi kar tebi na krilu sedela :lol:

Se pa še hitro na maraton prijavi, da te ne bom še kje pod mojo štartno št. priknoflal :D

Se bo šlepala pri vsaki številki malo..... :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA