prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
ZdravkoC napisal/-a:Pripombe oziroma mnenje pa seveda tudi imam:
-Majica s kratkimi rokavi je prava velikost, majica brez rokavov je ista številka in je (pre)tesna

Imam isti problem....majica s kratkim rokavom (velikost M) mi je prav, majica brez rokavov pa mi je kljub isti velikosti M premajhna. Žal mi je ker ne bom mogel problema rešiti kot je bilo napisano v predhodnih sporočilih - s hujšanjem.... že sedaj me je bolj malo skupaj. :D Sem pa obe majice velikosti M probal v trgovini in sta mi bile obe takrat prav, vendar so mi fantje dali za probat drug model majice, ki je bila tudi precej daljša in predvsem širša.

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 jkarmen
Pozdravljeni,

Odpiram naročila za TF opremo vse do 3.5.2010. Torej vsi zamudniki in ostali zdaj je priložnost. Naslednja runda bo šele jeseni.

Opozorila:
- moške majice brez rokavov so kljub enaki številki manjše od moških majic z rokavi zaradi drugačnega kroja - Upoštevajte to pri naročilu! DA ne boste naročali premajhnih - torej - eno številko večjo kot sicer!
- kolesarski dres je rahlo prosojen ker je bela osnova / mogoče ideja da spremenimo dizajn in damo za osnovo rdečo/sivo?

Način naročila:
Naročila izključno preko TF izložbe! trgovina/.

Slike v TF izložbi so simbolične - in služijo za ponazoritev dizajna.
Naročila v tej temi ali po zasebnih sporočilih ne štejejo.

Ob zaključku naročila v polje Opis obvezno navedite:
- velikost (dresa, hlačk, pajkic, nogavic,..)
- vaše ime/vzdevek (Upoštevali bom tudi vaše tipkarske napake, zato bodite pozorni)
- če želite logotip rožice z napisom Slovenia na hrbtni strani
- če je kakšna druga posebnost, želja

Čas naročila:
Vaša naročila sprejemamo do 3.5.2010 do 8 ure.

Način plačila:
Naročeno blago plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja upravitelja ESC d.o.o. št. SI56 0510 0801 2247 988 pri Abanki d.d. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila oziroma ponudbe potem, ko oddate naročilo.

Pri plačilu obvezno navedite točen sklic - številko naročila.

Rok za plačilo prve runde naročil je 3.05.2010 do 12:00 ure. BREZ PLAČILA NAROČILO ne gre v izdelavo!! (žal tudi slabe izkušnje iz prve runde)

Prevzem opreme:
    Po pošti (5 €)
    Osebno v LJ
    Na kakšnem teku - po dogovoru

Vprašanja?:
Vaša vprašanja lahko postavljajte tu ali pa pišite na mail: oprema@tekaskiforum.net . Hvala!
Uporabniški avatar
 Peklenski
Pobi zdravo! Nekej bi vas na hitrco povprašu. Kakšne velikosti majico (na kratek rokav) si naj naročim v izložbiTF (dres za tek). Sem fant višine 172cm in 66kg, atletske postave, mogoče malo bolj "nabildan" čez rame in roke :D. Ponavadi nosim drese S, ker mi paše da je bolj oprijeta, sepravi je problem samo dolžine majice (da mi ne bi bla prekratka). Hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
 raf
od tvoje normalne velikosti pri drugih proizvajalcih komot lahko dodaš eno cifro večjo, ker so ti modeli relativno majhni in se je meni izgodilo, da sem svojo ponavadi L velikost na tesno spravil gor na sebe.
Uporabniški avatar
 olem
Kje se pa naroča? Se mogoče da to it probat?
 silvij
Na TF izložbi sem naročil [b]kapo Mali [/b](s ščitnikom vratu), pa nisem dobil še nobenega odgovora. Takrat še ni bilo oznake, da je ni na zalogi, sem pa opazil, da zdaj je. Torej je realna bojazen, da je ne bom dobil. Ali mi lahko kdo kakorkoli pomaga - [b]nujno bi jo potreboval do četrtka naslednji teden[/b]. Hvala.
Uporabniški avatar
 vencelj
bborutt napisal/-a:Kje se pa naroča? Se mogoče da to it probat?

Pri prejšnem naročilu sem se enkrat oglasil v Žolna šport na Koprski 72 ter naročil velikost na osnovi videnega, a kaže, da je bil potem izdelan drugačen, manjši kroj... :?: :?: :?:

LP, vencelj
 John Wayne
silvij napisal/-a:Na TF izložbi sem naročil kapo Mali (s ščitnikom vratu), pa nisem dobil še nobenega odgovora. Takrat še ni bilo oznake, da je ni na zalogi, sem pa opazil, da zdaj je. Torej je realna bojazen, da je ne bom dobil. Ali mi lahko kdo kakorkoli pomaga - nujno bi jo potreboval do četrtka naslednji teden. Hvala.

Ta kapa zanima tudi mene (le da se meni ne mudi), tako da z zanimanjem pričakujem odgovor.
Uporabniški avatar
 jkarmen
silvij napisal/-a:Na TF izložbi sem naročil kapo Mali (s ščitnikom vratu), pa nisem dobil še nobenega odgovora. Takrat še ni bilo oznake, da je ni na zalogi, sem pa opazil, da zdaj je. Torej je realna bojazen, da je ne bom dobil. Ali mi lahko kdo kakorkoli pomaga - nujno bi jo potreboval do četrtka naslednji teden. Hvala.

Živjo,

Kap z zaščito vratu je zmanjkalo - le dve navadni kapita še na zalogi. Žal pa se kape naročajo v tujini tako da bo še kar nekaj časa trajalo preden jih bomo dobili..
Uporabniški avatar
 štefan64
vencelj napisal/-a:

Pri prejšnem naročilu sem se enkrat oglasil v Žolna šport na Koprski 72 ter naročil velikost na osnovi videnega, a kaže, da je bil potem izdelan drugačen, manjši kroj... :?: :?: :?:

LP, vencelj

ne ti men' ... :?: :?: :?:. po moje si se zredu :twisted: , zdaj bi pa rad žolno namočil...
ne se sekirat, če ti je malo tesna, bodo pa trikotniki še bolj dinamični. :D

lp, štefan
Uporabniški avatar
 olem
vencelj napisal/-a:

LP, vencelj

Super, to je 2 minuti ob moje službe :).. Grem danes/jutri pogledat :)
Uporabniški avatar
 vencelj
štefan64 napisal/-a:
vencelj napisal/-a:

LP, vencelj

ne ti men' ... :?: :?: :?:. po moje si se zredu :twisted: , zdaj bi pa rad žolno namočil...
ne se sekirat, če ti je malo tesna, bodo pa trikotniki še bolj dinamični. :D

lp, štefan

To bo, Štefan, zagotovo pravi razlog. :wink: :lol: :lol:

Lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Ker mi na email (poslan dva dni nazaj) nihče ne odgovori :evil: , bi prosila lastnice letošnjih modelov tekaških tričetrt pajkic, če imajo pajke na zadnjici kakšen žepek z zadrgo.
In če se dobro počutite v njih, pa še, če so velikosti realne....no tako :--
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA