prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Zupi77
Tanja A. napisal/-a:Enaki problemi. Poskusila že vse možne variante. Meni tiste za v uho stalno padajo ven, tako da sem bila najbolj zadovoljna s tistimi navadnimi, ki se zataknejo zadaj za uho. Problem je, da nikjer več ne dobim takšnih, ki bi imeli obenem spredaj še regulator za jakost zvoka - če se slučajno vmes s kom pogovarjaš. :roll: Ne moreš verjet - in to pri vseh teh poplavah raznoraznih štacun.

Tele imajo tudi drsnik za nastavitev jakosti zvoka ;) Sam jih uporabljam in so odlične.

Slika
http://reviews.cnet.com/headphones/sennheiser-omx-50-street/4505-7877_7-31965345.html

lp

Primož
 Nataša
fofinha napisal/-a:meni se zdi tek idealna priloznost za glasbeno uzivancijo - dvojni uzitek:)

je pa to izgleda za tiste, ki niso ravno glasbeni sladokusci malce tezje za razumet.

:clap: imam že kar malo dost tega, da se v vsaki temi o mp3-jih ali slušalkah najde kdo, ki pametuje, kako je brez tega lepše tečt in kako je treba raje poslušati ptičje petje ...

Vsak naj teče tako, kot mu paše, pa magar če si antene na glavo namontira!
Uporabniški avatar
 Bobek
mountain runner napisal/-a:kar poglejte ljudi prejšne generacije le kaj jim je prostale drugega kakor tek v naravnem okolju.oni že niso imeli take obutve kakor jo imamo v današnjem času da ne govorim o sami glasbi (i-pod).tko da če že greste laufat v naravo nej bo to brez kakršne koli glasbe in več boste imeli od tega da poslušate okolico narave(razne živali,veter)in uživajte to kar imamo.lp :wink:

Si povsod tako retro usmerjen? Se zgleduješ po starejših generacijah tudi pri računalnikih in drugi tehnologiji?
Kaj pa hrana? Ješ kot tvoja babica, ali imaš morda raje pizo in hamburger? :D

Pa brez zamere :--
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Nataša napisal/-a:
fofinha napisal/-a:meni se zdi tek idealna priloznost za glasbeno uzivancijo - dvojni uzitek:)

je pa to izgleda za tiste, ki niso ravno glasbeni sladokusci malce tezje za razumet.

:clap: imam že kar malo dost tega, da se v vsaki temi o mp3-jih ali slušalkah najde kdo, ki pametuje, kako je brez tega lepše tečt in kako je treba raje poslušati ptičje petje ...

Vsak naj teče tako, kot mu paše, pa magar če si antene na glavo namontira!

Se strinjam. :clap:
Pri meni je čisto različno. Včasih tečem brez glasbe, včasih pa z njo. In ne morem reči (vsaj pri meni ne), da mi kakorkoli primanjkuje motivacije, da bi zaradi tega potrebovala glasbo. Je le še užitek več... :)
 Nataša
Sploh ni treba, da se delimo na karkoli. Saj nas je verjetno veliko, ki tečemo s slušalkami ali brez, odvisno od trase, razpoloženja, dolžine teka, novih CD-jev, ki jih je nujno treba preposlušati ... :wink:

Malo manj se ukvarjajmo s tem, kaj je drugim všeč ali ne, pa bo vse fajn.
 Tajazu
Tudi jaz po mestu vedno uporabljam slušalke. Kadar tečem v naravi ali v paru pa praktično nikoli. Že kar lep čas tečem s Skullcandy Titani. Imajo super zvok, dobro izolirajo zunanji šundr, da se uravnavat glasnost, ne padajo mi iz ušes pa še hude barve so - moje so vijolične z rumenimi čepki :)

Kupila sem jih pa tukajle (mislim, da sem jih celo takoj naslednji dan dobila :) :
http://www.31gorillas.com

Čimveč sončnih dni in prijetnih tekašnih tur,
TajaZu

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA