Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
Navadno ne pišem poročila takoj, ampak tokrat pa moram napisati tole. Ne bo še moje poročilo, tega je treba še prespati S tekom, vzdržala sem celih 8 ur, sem zadovoljna, z družbo, organizacijo, okrepčevalnico, skratka ni da ni...
Vsi poznamo rek "Važno je sodelovati, ne zmagati." Vse čestitke Nataši in Žabcu, kapo dol, kaj naj rečem drugega. Toda - kar se organizatorjev tiče, je bilo to edino, kar je štelo. Zmagovalec in nič več, ostale rezultate si lahko pogledate na spletu, samo pripomba. Potem ko smo se 8 ur srečevali po Tivoliju, ko smo ratali že skoraj kot familija, bi se spodobilo, da bi omenili in poklicali gor prve tri oziroma po 8 urah bi jih lahko tudi 5. Lani je bilo menda isto. Postavili bi zmagovalni oder, poklicali gor prve tri in to bi bilo to. Ni treba nagrad. Kak spominček, ki bi ga izdelali otroci z Downovim sindromom bi bil super.
Super prireditev je dobila grenak priokus.
Da ne omenjam majic na začetku, lepe in tudi kvalitetne. Ampak kdaj se boste naučili oziroma ali ste danes sploh pogledali tekačice in tudi marsikaterega tekača. Očitno tekačice ni bilo nobene, ker so bile samo moški model, velikost S pa taka, da bi stlačila noter poleg svojih 58 kil verjetno tudi vse macine. Glede tega sem pa res žalostna.
PS V tolažbo nam je, ker vemo, da bodo majčke na Nočni10ki krasne in telirane, skratka moja mi bo definitivno prav.
Nazadnje spremenil Loni, dne 17 Apr 2010, 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Z današnjim dnem sem izredno zadovoljen :D
:arrow: družba TF super kot vedno
:arrow: ženskam hvala za pecivo
:arrow: z organizacijo zadovoljen
:arrow: svojim rezultatom zadovoljen, postavil svoj PB v dolžini 52,191 km
V celoti potrjujem navedbe Loni, majice, rezultati, medalje,...

Sicer pa sem super zadovoljna, nisem pričakovala ali upala na tako razdaljo.
Zaenkrat se še odlično počutium in se valjam v zasluženem počitku.
Presenetilo me je samo to, da sem rabila tako malo hrane, da sploh nisem lačna, še vedno ne. A sem šla na zrak, obogaten z vulkanskim pepelom? To bo to, zagotovo.

Hvala vsem sotekačem, ker sem lahko spodbujala in bila spodbujana, intenzivno sem se naučila mijavkati, saj so me s tem pozdravom nenehno ogovarjali.

mijau :--
Najprej hvala vsem za fenomenalno 8 urno družbo, navijanje, vzpodbujanje....! :laola

Za mano je super dan, zastavil sem si popraviti svoj lanski dosežek "skromnih 25 km" in uspelo mi je več kot to....moj nov PB je sedaj 56km oziroma 29 krogov!

Na koncu čestitke vsem za odlične rezultate, Tekaški forum - ultra kapo dol, pa tudi TF-Muce-mace nismo bili od muh! :clap:

Slike pa sledijo jutri.

LP Tomaž mijau..... :lol:
Noro :laola :laola

Si nisem mislila, da toliko zdržim :--

Prdvsem pa hvala vsem za družbo, to je bil definitivno najboljši rojstni dan ever :laola
Krogov uradno 1 manj kot bi moralo biti, pa so obljubili fantje da popravijo.
Pa koga briga, super ste vsi :laola :laola
Dejstvo je, da je že zdavnaj tekaški forum postal največje središče slovenskih ultrašev. Včasih so se maratona lahko lotili le izbranci, danes maraton preteče skoraj vsak (jaz ne, gledam na splošno množičnost). Zdaj so popularne tekme na 6 ur, na 8ur, na 12 ur, na 24 ur na 100 km in več. Dejansko mi ni jasno, kako je to možno. Malo sem se sprehodil po rezultatih, kjer mi marsikaj ni jasno. Vsekakor pa že v naprej vsem čestitke za doseženo.

Najprej naše damice:
Nataša :arrow: ali nisi rekla, da zaradi poškodbe nekaj časa ne boš več tekla ultra variant? Ali je bilo vseeno prvoaprilska, čeprav smo čisto resno odgovarjali na tvoje "probleme?"

Loni :arrow: ampak res, da si bila med 200-imi tekačicami 3. :clap: Poleg medalje bi morala obvezno dobiti tudi pokal. Ne vem kaj letos ješ. Ali se motim ali si lani obrnila prvi maraton, sedaj pa že takšne ultra razdalje. Več, kot 63 km, kar je skoraj še enkrat več, kot je moj dolžinski rekord v enem dnevu.

Mušnica :arrow: 50 km, pa kaj je z vami punce? Ej, saj približno vem kdaj si začela tečt. Pa vi ste čist nore :laola

In zdaj še naši iron moški:
Od dveh naših živali :D žabca in zajca smo pričakovali, kar sta dosegla. :clap:

Vencelj :arrow: S to tekmo si nadoknadil vse manjkajoče tekme v 3-eh mesecih, a?

AVI :arrow: tudi ti si ratal čisto utrgan :clap:

Inot prehitel MiraR, itak sta pa oba že dolgo ekstremista, tako da kapo dol ali kako že.

Ej, ZdravkoC, Mitjas in Stefan, a se niste vi ravnokar vrnili iz Rotterdama, tam en maratonček, tu pa ultramaraton.

Lonely :arrow: ali boš sedaj zaradi formaratona kakšen klasičen maraton spustil ali niti ne?

Še pri ekipah moram nekaj povedati:
TF ultra je itak daleč daleč spredaj, tako da se ji težko kdo sploh približa. Presenetilo pa me je 3. mesto Vitezi dobrega teka in 4. mesto TF leteči K-rožniki.
Evo še kratko poročilce z moje strani...še dobro da ne tipkamo s prsti na nogah:))

Najprej najpomembnejše: Mušnica vse najboljše!!!!

Loni: se popolnoma strinjam s tabo glede zgoraj navedenega. Tudi jaz sem mnenja, da bi bilo treba poklicati vsaj prvih pet in jim izročiti nekaj neprecenljivega - darilo teh malih borcev (otrok). Prav tako to velja za ekipe. Mi smo več kot zgolj tekmovalci...tudi sam pa čeprav morda na prvi pogled ne zgledam tako:)

Zdaj pa moje kratko poročilo:
1. minus: prišel na tekmo malce utrujen...imel 10dni priprave, kjer so me hitrejši fantje kar nekajkrat uničili. Poleg tega mi letos manjka kilometrov...samo en tek preko 30km in še ta januarja. Prehiter začetek, saj smo obrnili maraton v 3:10 - kljub višincem. Kar je že napisala Loni.
2. plus: 8ur spodbujanja od sotekačev, katerih mnogo sploh nisem na videz poznal - res hvala vsem iz srca. Vztrajanje kljub velikim bolečinam v nogah - stegna sem imel razbita že po dveh urah. Zopet sem iztisnil vse iz sebe - kaj več trenutno nisem sposoben.

Čestitke vsem skupaj, predvsem pa Nataši (noro!!!), Zajcu (dobro, da je bilo tekme konec po 8urah:)) ter seveda Zvonku Blatniku - odličnemu maratoncu, ki mi je prišel pomagat, na koncu sem mu pa komaj ušel:))

Še enkrat hvala hvala hvala!!! Vsako vašo spodbudno besedo sem ujel in vsaka mi je vlila novih moči.

Želim vam zasluženo razvajanje in jutri kakšen kratek intervalni trening:))))

"Hodi ali umri"

Žabc
Še kratko poročilo od mene :D .

Prvo kar moram posebej poudariti je zahvala mojemu terapevtu Daniju Ošepu,( TF Spiridonu), ki me je po TS nazaj sestavil. Ko sem bila v četrtek pri njemu sem rekla, da bom odtekla nekaj malega.....mhm le kaj bo rekel zdaj :oops: .

@Tae in ostali, ki ste bili mnenja, da je moja poškodba 1.aprilska šala moram vam povedat, da na žalost ni bila in, da sem očitno imela danes en odličen dan. Po TS v feb. nisem nič tekla, marec 90 km in april do danes 50 km. Od kod se je danes tole vzelo ne vem......očitno sem se spočila in tekla na trmo :wink:, seveda pa sem samo potrdila rek našega Zdravkeca "vse je v glavi" .Vseskozi sem upala, da bo Natalija malo popustila, ampak je bila odlična in vlekla do konca, tako, da časa za počitek ni bilo. Šele pri času 7:30 sem bila prepričala v svojo zmago :lol: .

Vprašanje je kaj bi bilo, če nebi vseskozi tekel z mano Bogdan :heart , ki me je spodbujal in me dvignil iz krize pri času 3:30, saj sem se prepričana, da imam premalo treninga, da bi nadaljevala. Možek hvala :cmok: .

Štefan hvala za palačinko, ki mi je dala nove enerije, res je super.

Hvala vsem za spodbudo ob progi SUPER STE BILI.

Čestitke Mateju za zmago, ki je s svojo hitrostjo delal veter v laseh :wink: in seveda vsem ostalim tekačem za super rezultate in osebne rekorde.

Za nami je en krasen dan :clap: .
Nazadnje spremenil natasa, dne 18 Apr 2010, 19:05, skupaj popravljeno 3 krat.
jaz danes se nisem mislil udeležiti danajšnega dogodka, ker smo imeli preveč obveznosti in sem mislil, da ne bom utegnil. Zjutraj čistilna akcija s šolo, popoldan pa je imel sin plavalno tekmovanje. Ker je plavalno tekmovanje poteklo v Tivoliju sem od tribun videl tekače in sem si toliko zaželel iti, da po sinovem tekmovanju sem šel domov (živim čez cesto), se preoblekel in šel na štartno mesto. Vedel sem, da nimam veliko časa ampak sem se potrudil preteč kajveč krogov v tem času. Uspelo mi je preteč devet krogov in s tem sem zadovoljen. Zadovoljen sem tudi, ker sem sodeloval v tej akciji. Še več, navdušil mi je in naslednjo leto se bom še enkrat udeležil, ne vseh osem ur, ker je to mučenje za mojo telo :? ampak se bom potrudil preteč vsah dvajset krogov.

Čestitam vsem, ki ste pretekli, posebej tistim, ki ste pretekli cel dan. Vsaka čast.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA