Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kot sem že nekje zapisala: dobro da danes nisem šla na ta Formaraton. Zakaj? Ker bi se cel dan družila z samimi norci in bi verjetno še sama nora postala! :--

Ne, zdaj pa zares, ko začneš malo te kilometre gledat in čase, in računaš, eh.... :shock:

Čestitke vsem in :cast1: !
pajo napisal/-a:Zgolj opazovalec letos. Čestitke vsem tekačem in Juretu, ki mu je uspelo spraviti ta tek pod streho. In upam, da smo prispevali kak € v dobre namene.

Mislim, da nam je uspelo nabrati 2500 EUR :laola :laola !
Najprej moram čestitati Nataši in Mateju za zmago.Moja pričakovanja na današnjem
teku sem v celoti izpolnil,če gledam da sem pred enim tednom super odlaufal 100 km.
Začetni tempo je bil zelo hiter.Ker potem ni bilo potrebe sem nato zelo popustil in od
načrtovanih 40 krogov,naredil 42,kar je 1 krog več kot lani.Bilo mi je užitek teči v tako
dobri družbi.Zahvaljujem se vsem,ki so bodrili.

:lauf:
Čestitke vsem! :clap: :clap: Ko gledaš vse te kilometre, se res vprašaš....

Naj se zahvalim Lauferju, ker mi je bil prvih 11 krogov za zajčka! :cast: Brez tega "ogrevanja" moja kilometrina gotovo ne bi bila taka kot je bila. Jasno naj naj hvala tudi vsem ostalim za spodbude! Take in drugačne! :D :laola

Moja Spartathlon team ekipa je izpolnila pričakovanja in navdušena sem nad ekipnim 9. mestom, glede na to, da smo bili v ekipi le 4.

Nekaj fotk s podelitve je TULE.
Tudi jaz se enkrat oglašam.S samo tekmo,organizacijo in pretečenimi krogi zelo zadovoljen.Nisem pa zadovoljen (po svoji krivdi)s časom,ki ga imam vpisanega v rezultatih.Prav tako sem še zavedel še LILO.Kljub stalnemu opozarjanju,da moramo po pavzi zopet skozi start nisva nikoli to naredila tako, da je najin dejanski čas,
igorm 5,44 ure
lila 6,25 ure
Drugače je bilo super
Jaz sem mislil, da smo v glavnem moški taki ultra norci pa ko gledam rezultate žensk se že moram skoraj vprašat kdo je nežnejši spol :shock:
Res ste razturale, kapo dol! :laola

Ko sem danes prenesel podatke iz Garmina in jih obdelal s SportTracks, sem dobil podatek o svojih višincih:

1.780 v.m. pri 77,3 km oz. 40 krogih to je 44,5 v.m. na krog!

Sepravi, da je Nataša naredila 1.824,5 v.m.
Matej pa 2.180,5 v.m

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Čestitke Mateju, Nataši in seveda naj frajerjem iz "Tekaški forum - ultra" team-a :clap: :clap:

Rad bi se še zahvalil vsem za vzpodbudne klice in prijazno besedo, to res pomaga ko gre težko.
Včeraj sem vse skupaj le od daleč opazovala. Super je zgledala ta množica tekačev vsepovsod po Tivoliju, super energija se je širila daleč na vse strani :clap: . Tudi mene je dosegla! Drugo leto bom mogoče že dovolj velika, da se vam pridružim :wink: .
:arrow: Čestitke vsem tekačicam in tekačem! 200 + 260 na ultra prireditvi :shock: :shock:, pa neverjetne kilometraže :cast: :cast: ;
:arrow: Prišel sem z namenom lanskih 76 km popraviti na 80 km, pa sem kar vztrajal in se je nabralo 85 km. Zahvala gre Urošu, s katerim sva spet tekla z ramo ob rami, pa navijačem, za zadnji krog pa tistim v boksih, ki so me sprovocirali (predvsem 50cent)...hvala vsem!
:arrow: zahvaljujoč krasni družbi sem včeraj preživel en krasen dan!

lp, vencelj
Ćestitke vsem sodelujočim, ker ste bili res pozitivna družba in predvsem kilometri so pri prvi deseterici fascinantni. Tudi ostali smo prispevali svoj delež, ampak za mene je včeraj veljal rek,ki si ga bom sposodil pri znamenitem nogometašu Klinton Bozgu, ki je dejal;"Danes ni bila, moja noč!!" Trpel sem, ker sem zgleda precenil vpliv razgibanega terena, oziroma sem bil pripravljen na asfalt in to se mi je po dobrih dveh uricah poznalo predvsem na podplatih nog, ki so kar žareli in je bila že hoja muka. Tudi cuker se mi je podrl, oziroma ga nikakor nisem mogel spraviti v višje nivoje in sem po 14 krogih rekel, da je dost tega trpljenja in sem zavil v bokse na remont v obliki okrepčila ter prijetnega klepeta z ostalimi, ki so tam bili, oziroma sem bil dežurni serviser, ki je oskrboval mimodrveče tekače z zalogami pijače, oziroma grižlajev hrane.
Cez slabo urico sem pa zavil še v Asics šotor, ter dobil na probo gel-nimbus 11 in čeprav nisem nameraval začeti s tekom me je prodajalec prepričal, da naj pobam in sem šel najprej krog hoje in še enga ter potem sem celo začel tečti in bolečina v podplatih ter desnem kolenu se je nakako izgubila. Tako ,da sem na koncu še 4 kroge tekel v zmernem tempu in to brez bolečin, kar me je še posebej veselilo. Naklepal sem celo 21 krogov, ampak bolj sem si zapomnil, da presenečenja negativna prihajajo iz banalnih stvari in pri meni včeraj je bila napačna izbira superg na začetku.
Seveda sem v večernih urah šel po nove superge v Formo+, ker sem hotel imeti ta model Nimbus 11 v svoji zbirki superg.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA