Miauuue - ..... (čast sem imel teči v ekipi TF mice mace).
Lauferju pomagal postaviti bazni tabor. Malo časa, tako da sem pozabil vzeti darilno vrečko pri prijavi, pa nič zato.
Zbor množice TFjevčov, Vitezov in drugih tekaških znancev.
Loni in Mušnica čestitke še enkrat za RD in hvala za vse dobrote (žal nisem poskusil niti ene, kriv je pa moj želodec, ki ne prenese ob teku prav veliko hrane, izgledale so pa super).
Nemen sem imel preteči en maratonče in potem uživati, a se ni izteklo po načrtih. Lansko leto sem naredil 25 krogov letos pa sem mislil iti naslednji dan še na Velo kolesarsko prireditev - 8o km in sem se moral malo prihraniti.
PO 10 krogih sem se počutil v redu in sem zavil v bazni tabor.
in tako še po 15 in 20 krogih.
Po 23 krogu sem imel maratonček v žepu in sem se že kar malo vlekel po progi, ampak do 25 bo šlo. In je šlo (čarobna formula je Coca cola, sam ne okol govort)- lani v 5:15 letos v šestih. pa ne bom menda slabši kot lani. Pa je šlo 30 krogov. Potem pa v bazni tabor. Potem pa računam. Dolžinski rekord imam 60 km iz Sladkega vrha, kaj če bi ga podrl. Pa je šlo še 31 krog. Skoraj zavi8jem v Bazni tabor, ko Rossi reče, pojdi še enaga. NO dober pa grem. Pa pridem 32 krog pa Rosi že od daleč vpije finiširaj!!! Pa sem finiširal. Za kazen

ker sem prišel nekaj sekund pred iztekom časa, je bilo treba še prepešačiti 33 krog v odlični družbi. Tik pred ciljem je Loni strla moj odpor in prišla z 33 krogi v cilj nekaj sekund pred menoj, tako da so me prehitele kar tri dame. TF jevke pa ste od sile. Pridružujem se Taetu, res ste fenomenalne ob teh dolžinah. Bravo.
Šefica ekipe je bila tako vztrajna, da nisem smel zaostajiti. Zmagovalki Nataši pa iskrene čestitke. Prav tako naši Ultra ekipi.
Žabc je še enkrat dokazal iz kakšnega testa je. Tudi jaz bi navijal, pa sem imel občutek, da bi te samo zmotil v tvojem zmagovitem teku. Čestitke tudi Zajcu za herojstva v drugi polovici tekme. Zmagovalci so bili tudi tisti, ki so pretekli le en krog.
Po oddelanem šihtu in pospravilu baznega tabora odšel domov.
Jedel po teoriji - Jutri kolo.
P.s. KOlesarko prireditev so zaradi dežja odpovedali. Pussiji.
Sem pa zato z Majem in Sončko preživel lepo dopoldne na Šmarni gori.
Regeneracijski pohod mora bit press.
Bo pa naslednje leto treba tole malo hitreje odtečt Ha, ha ha.
Hvala za slike in za družbo. To je eden redkih tekov, kjer sem tekom tekme večkrat gledal zmagovalca v hrbet in neposredne bližine. Z vidika družabnosti, zadetek v polno. Za Loni pa bi lahko našli kakšno kolajno, prav res da.
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.