Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
Hoj,

ravnokar dogaja legendarni Bostonski maraton, ne-vem-kateri-že po vrsti :)

po startni listi sodeč naj bi se ga udeležili tudi trije Slovenci:

Matjaž Vrhunc
Matej Helbl (5560)
Damjan Osredkar (6239)

Matjaža v Bostonu žal ni, Matej in Damjan pa tečeta:

živo sledenje je tu :arrow:

drugače ga pa žgejo. na polovički je vodil Ryan Hall z 1:03, zdaj pa na 25km vodi Cheruiyot z 1:14:58.
 ton
Sem gledal snoči (Eurosport?) in ženski finiš je bil prava kriminalka, ko je Rusinja Puškareva lovila Teybo Erkesso in je v zadnjih četrt ure zmanjšala prednost z 2:20 na 3 sekunde! Hudo!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja, res škoda, da me ni bilo zraven :( . Žal mi je British Airways zadnji trenutek odpovedal oba leta. Organizator maratona mi je, tako kot drugim tekačem iz Evrope, ki se nam ni uspelo prebiti čez lužo ponudil, da lahko štartamo naslednje leto. Se bom še odločil.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 mitjas
MatjazV napisal/-a:
ero napisal/-a:štartamo naslednje leto :)

Verjetno res, vse je odvisno od ... vulkanskega prahu in oblakov :D

Glede na to, da sem ga imel v planu že letos in da sem prijavo (na srečo) zamudil za par dni, sem obisk presavil na leto 2011 :D
Upam le, da ne bom spet preveč cincal, ko se bo treba prijaviti :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
matej helbl napisal/-a:@matjazv
Jaz pa te iskal v ymca of greater boston da te povabim na pivo v irski pub cez cesto. :) cheerz from freakin boston everybody!!! :drink :drink :drink :

Matej,

upam, da je druščina spila kakšno pivo še zame. Z veseljem bi se vam pridružil, ampak se je žal tako izteklo.

Se vidimo.

Matjaž
Bravo Matej Dober čas in temu tudi tek.Ob pivu pa uživaj saj verjetno paše.Pozdravi Katarino . New York London Berlin ...kaj sedaj verjetno TOKIO ali PEKING.LP Stane

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA