Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mušnica
Profesorica angleščine na gimnaziji v Ljubljani
- ki se ji ravno sedaj ne da več sestavljat testov :twisted: :twisted: in zato malo surfa po forumu :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mušnica napisal/-a:Profesorica angleščine na gimnaziji v Ljubljani...

a ... zato najina razprava o strupenosti in zdravilnih učinkih strupa v malih količinah ...
upam, da me naučiš kakšno besedo izven programa zastonj :lol:
Imam že eno fprašanje ... kako se reče "bizgec" po angleško
še dobro, da nisem preveč smetil v tej temi
Uporabniški avatar
 b0j3
s.p. (tolmač SZJ, računalničar, raziskovalec, kmalu asistent na faksu....).
Drugač pa mag. elektrotehnike.
Uporabniški avatar
 mušnica
ZdravkoC napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Profesorica angleščine na gimnaziji v Ljubljani...

a ... zato najina razprava o strupenosti in zdravilnih učinkih strupa v malih količinah ...
upam, da me naučiš kakšno besedo izven programa zastonj :lol:
Imam že eno fprašanje ... kako se reče "bizgec" po angleško
še dobro, da nisem preveč smetil v tej temi

Zdravko, ti meni nikoli ne smetiš, še posebej ne po tako lepi čestitki tu na Tf-ju :D
Če pa druge moti, lahko odpreva novo temo :twisted:

o malih količinah bi se dalo razpravljati, sem zato toliko bolj glasna :ignore:
Glede kakih zasebnih lekcij, vse se da zmenit s pravo motivacijo. Kaj si imel v mislih? :wink: :wink:
Tale bizgec pa ni enostaven, najprej mi pride na misel "shmuck", moram še malo raziskat druge možnosti
Lep dan in se vidimo v Trstu, gremo na :piti: , bom ta vikend to na Bavarskem trenirala.
Lep dan
Uporabniški avatar
 vencelj
Tele teme sem se spomnil včeraj med nejevernim prebiranjem "visokonivojskih" razprav v neki temi na TF, pa sem se odločil, da jo poiščem in potegnem iz naftalina. Je bila takrat kar aktualna, a zadnja objava je že izpred več kot dveh let.
Nekateri ste novi, nekateri ste doživeli "življenske spremembe" in je tudi kaj novega...

Lp
Uporabniški avatar
 Misho76
Dipl. ekonomist, bancnik (sektor za nadzor bancnih tveganj), 15 let delovne dobe po ca 9 ur sedenja in mozganja za PC-jem. Tek mi je vec kot potreben :shock:
Uporabniški avatar
 lonely
Čak,...a je kakšen delavec,npr v rudniku..delavka,pomivalka posod...ne NI.
Prav tekmujete,kdor bo manj delal,in imel boljši zaslužek...haha
In vi bi tekli...ma dej,dej
Uporabniški avatar
 boatjan
In kaj zdaj? Moram imeti slabo vest, ker tečem in ne delam v rudniku ali pa pomivam posode?

Kje pa bi bil svet, če bi vsi samo fizično delali? Vsakemu želim da bi lahko delal kar mu paše in ga zadovoljuje, zraven pa še naj uživa pri kakšni drugi stvari.
Uporabniški avatar
 lonely
boatjan napisal/-a:In kaj zdaj? Moram imeti slabo vest, ker tečem in ne delam v rudniku ali pa pomivam posode?

Kje pa bi bil svet, če bi vsi samo fizično delali? Vsakemu želim da bi lahko delal kar mu paše in ga zadovoljuje, zraven pa še naj uživa pri kakšni drugi stvari.

Nič slabe vesti...le uživaj......in teči :D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA