prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 superga
Kot sem videl nekateri menjavate kupone za popust oz. jih podarjate drugim. Če kdo ne najde potrebne opreme pri njih lahko iste popuste dobite tudi v trgovinah TOMAS SPORT. Pokažete kupon in dobite popust !
Popust ne veljajo na akcijske modele oz. med razprodajami.
L.P.
Uporabniški avatar
 dusan
superga napisal/-a:Kot sem videl nekateri menjavate kupone za popust oz. jih podarjate drugim. Če kdo ne najde potrebne opreme pri njih lahko iste popuste dobite tudi v trgovinah TOMAS SPORT. Pokažete kupon in dobite popust !
Popust ne veljajo na akcijske modele oz. med razprodajami.
L.P.

Ne bo držalo. Včeraj v Celju niso nič vedeli o možnosti koriščenja popusta, tako da sem moral plačati polno ceno za nove copate (23 kSIT).
Nič popusta ni tudi za gotovino.
 superga
Ravno včeraj smo imeli sestanek in obvestili vse trgovine. Lahko se danes vrnež z računom in dobiš popust "za nazaj".
L.P.
Razen, če si kupoval kaj iz akcije (ZOOM ELITE po 23.000 namesto 28.000 ?)
 mojA
Superga! Hervis vas pa nekje šiša. Kupon sem lahko koristila na že znižano kolo in izdelek v akciji.
Žal je moja sreča trajala le dva tedna. Kolo so že ukradli !

A superga se ne da,
popust na vse takoj prizna !

Al smo al nismo !! :toast:
Uporabniški avatar
 samo
Jaz sem pa v soboto kupil nove znižane Skylon v Tomasu, na, v Hervisu so pa 5ooo manj, pa še -15% (ampak je že vse šlo; Pegasusi takoj). Jojmene ljudje, sam da so akcije.
Uporabniški avatar
 Matevz
ja, ja, saj je bilo že nekajkrat napisano, da itaq samo še na akcijah plače zapravljamo :)
 superga
Če malo pokomentiram tole; bistvo je ravno v tem, da je večina kupcev vesela odšla v njihove trgovine potem pa ugotovila, da je teh copatov zmanjkalo že takoj zjutraj (v kar nekaj trgovinah pa jih sploh niso imeli). Če ste se že pripeljali ste potem verjetno kupili nekaj drugega ?!
Je pa bila ta njihova reklama bolj namenjena kot odgovor na našo reklamo v POLET-u in akcijsko ceno SKYLONA 17.990 sit (prej je bila cena 21.990 sit). Sicer copat skoraj niso imeli in so jih znižali pod nabavno ceno, da pokažejo svojo moč !! To, da vas je kar nekaj prišlo zastonj po te modele v trgovine pa jih ne zanima preveč.
Ja , samo, da so akcije (pa da lahko to tudi dejansko kuoite !!!)
Lep pozdrav;
superga
p.s. kar nekaj SKYLONOV in PEGASUS-ov še imamo v akciji in se jih lahko še vedno naroči.
Uporabniški avatar
 Matevz
Sem v TS2 kupil NB 832 in sem neskončno zadovoljen.

Superga: :cast1:

No, ampak za v šparovček je pa vseen še mau ostalo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA