prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Lojs
Lepo pozdravljeni!
Ali mi lahko kdo svetuje pri nakupu tekaške steze, z ženo namreč kupujeva tekaško stezo za tek pozimi. Poleg klasicnih funkcij naj ima steza nastavitev naklona. Kupil bi rabljeno ali novo stezo - do najvec 150.000, najraje pa nekje do 80.000 SIT. Seveda pricakujem zadovoljivo kakovost in ne kaksne hitro pokvarljive naprave, v kolikor je to mozno za taksno ceno.
Hvala!

Lojs

P.S. - Glede pricakovanih nasvetov, da naj tecem zunaj - vcasih sem tekel zunaj, sedaj pa imam hitro tezave s pljuci (bronhitis)...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jaz ti v tvojem primeru ne bom svetoval teka zunaj.
Se mi pa zdi (sicer ne dolgoročno), da bi ceneje prišel skozi s kakšnim vpisom v kakšen fitnes klub. Pa še prostora ti več ostane!
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

včeraj sem v viškem Hervisu videl tekaško stezo, ki je s 300 jurjev znižana na 200. z bonom za popust pride na še vedno spodobnih 170 jurjev. meni se zdi to malo veliko, a če opremljaš domači fitness...
 dpop
Lojs napisal/-a: Seveda pricakujem zadovoljivo kakovost in ne kaksne hitro pokvarljive naprave, v kolikor je to mozno za taksno ceno.

Žal sta pojma "kakovost" in "cena" linearno povezana... in... :lol:

Steze ki so v fitnes klubih so v cenovnem rangu od pol miljona
do miljon in pol... (TechnoGym, Tunturi....) in so temu primerno tudi
kvalitetni...
Steze ki so v cenovnem rangu okorg 200K so pa... hja... odvisno koliko
letno bodo v uporabi... koliko različnih uporabnikov... kakšna teža
uporabnikov...
Lahko bodo zdržale 10 let lahko pa bodo več na servidu kot doma...
Tako da... je vredno razmisleka...

1098 Darko

P.S. Sam sem pred leti bil pred istim problemom... pa sva z ženo potem
kupila kvalitetno sobno kolo in soliden eliptični trenažer... pa sedaj zimo
"prebrodiva" kondicijsko na ta način... spomladi pa... jupiiiiiiii :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA