Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Takole stoji zadeva... jaz sem vesela, da grem 2.5. v Trst, tule naj se pa drugi matrajo :D
Večeraj sva z možem naredila slabih 22 km, slabih 10 km po trasi polmaratona. Danes sva pa pri kolesarjenju ugledala še nekaj zabeleženih km v obliki cestnih oznak. Jaz nikomur ne zavidam in VSI ste face, ki to pretečete :D
Da ne bo pomote... Mali Lošinj je sicer super, samo ne za matranje na tekmi :clap:
nana napisal/-a:Takole stoji zadeva... jaz sem vesela, da grem 2.5. v Trst, tule naj se pa drugi matrajo :D
Večeraj sva z možem naredila slabih 22 km, slabih 10 km po trasi polmaratona. Danes sva pa pri kolesarjenju ugledala še nekaj zabeleženih km v obliki cestnih oznak. Jaz nikomur ne zavidam in VSI ste face, ki to pretečete :D
Da ne bo pomote... Mali Lošinj je sicer super, samo ne za matranje na tekmi :clap:

Zakaj tako misliš? Je proga težka? Neprimerno podnebje...? :)
Zame zelo težka, ker so klanci moja šibka točka. Jaz v tistih 22 km "tahudih" klancev niti nisem imela, pa sem bila pošteno utrujena. Tiste klance sem naslednji dan prekolesarila :D
Zdaj je tudi že kar vroče. Ne vem pa, kako je sicer z organizacijo (okrepčevalnice ipd).
ja, se strinjam. pri podrobnejšem pregledu trase sem ugotovila, da sta dva klanca (če ne več) kar huda. ko pa pomislim še na kakšno soparo, te pa lahko skoraj pobere :D še premišljujem, če bi šla. če mi uspe zbrati pogum, poročam...
:wink:
Seveda ni ravno, ni pa nekih dolgih vzponov. Temu se reče, da je proga razgibana. Na Lošinju stalno malo pihlja in je lahko dihati. Če bi bila ta tekma konec julija, ko bom tam, bi zagotovo laufal, tudi dva kroga, če bi bil cel maraton.
Kdor bo šel, mu želim obilo užitkov v lepotah Lošinjske panorame.
tako stoji zadeva. bila sem tam, a nisem tekla. takšne in drugačne okoliščine so mi preprečile tek po prekrasni trasi. bilo je sončno, rahlo je pihalo (še dobro :D ). vzdušje vremenu primerno. največji aplavz so poželi domačini v cilju.
glede na rezultate sodeč je bilo prisotnih kar nekaj Slovencev. verjetno je kakšen tudi forumaš, zato pozivam koga, da pove kaj več o trasi, občutjih, morebitnih težavah, organizaciji...

pa še rezultati:

http://www.losinj-val.com/ak-losinj/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=58

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA