prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 gape
Hojla !

Jaz sem tule rookie tko, da mi oprostite, če vprašam kako neumnost. Me pa zanima, če kdo ve mogoče kje v Sloveniji ali bližnji okolici bi lahko imeli malo večjo izbiro copat asics, predvsem lažje modele, kot so GEL DS RACER ali FLASH DS?

Hvala za odgovore :roll:
Uporabniški avatar
 primus
Kolikor vem generalnega zastopnika v Slo za Asics ni več. Včasih je bil v Kopru; z njimi sem tudi kontaktiral kadar sem iskal konkretno številko ali kaj podobnega.
Copate Asics videvam le v Hervisu (modele 1090, 2090), tako da najbolje da povprašaš tam kako je tudi z ostalimi modeli.

primus

p.s.: Čez mejo (ki je sicer ni) bo pa izbira gotovo večja. Asics je zunaj veliko bolj razširjen kot pri nas.
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi jaz sem že spraševal po Asicsovih modelih. Superga, ki je tudi član našega foruma in dela v športni trgovini, mi je odgovoril, da trenutno v Sloveniji ni zastopnika za to firmo. Slovenija je za njih premajhno tržišče in iščejo zastopnika za celo bivšo Jugoslavijo. Da se pa nekaj modelov dobiti v Hervisu ali pa v Avstriji. Zgleda, da tej firmi zelo dober teče biznis, da jim mi nismo toliko zanimivi za prodajo tekaške obutve.
Uporabniški avatar
 Matevz
V Avstriji je ena štacuna SportExperts ali nekaj podobnega (a la Hervis) v vsaki malo večji vasi in imajo ful izbire športne opreme (tudi Asics DS Trainer DS Racer ipd.)
 gape
Ma vi ste vsi eni super fantje, hvala za informacije, mislim da bom kar v Avstrijo skočil in poiskal v tisti trgovinah, ki jih je predlagal Matevž.

Se slišimo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA