Pa to še ne pomeni, da bom prav kmalu pičila kako ta-dolgo. Sem, pametna punca, ugotovila, da se moram malo več regenerirati. Po FORMaratonu je bilo očitno malo premalo počitka in moj ubogi telešček si še ni čisto opomogel.
Sicer pa ga moram pohvaliti, letos je opravil kar že s tretjim maratonom in načrte ima še hude. Ga bomo malce več razvajali in crklali
Moj včerajšnji tek je minil v iskanju prenosnega WC-ja, našla sem ga samo na 10.km. Žal. Bilo pa je dovolj grmovja in stranskih potk, da vseeno ni bilo prehude krize. Takih težav še nisem imela in si jih niti ne znam prav razlagati, razen-če se mi je telo uprlo, ker sem ga preobremenila, kajti danes sem popolnoma OK, včeraj sem pa hudo dežurala.
Sicer pa sem uživala na dokolico, kot vedno, prečudovito je teči takole nad morjem, pogledovati tja dol na ladjice, vrše in školčišča, galebi so se podili nad mojo glavo, ene par prav šarmantnih srakic me je obletavalo (a ja, to je blo na WC-ju), mak je tako nebeško cvetel, da sem ga skoraj že nabrala. Pasal bi k moji rdeče-beli opravi.
Tokrat sem lahko klepetala samo s Slovenci, Italijani so se me malo izogibali, ne vem zakaj so samo bulili v cesto pred seboj. jaz bi pa čvekala.....Pred ciljem pa naše navijačice in navijači, kako sem vas bila vesela, hvala
Ob priliki vrnem.Če bom koga spustila, naj mi ne zameri, ampak čestitke predvsem Bernardi za 2.mesto, pa Mušnici in MiroR za PB-ja, Samotu za prvega, Bojanu in Nani za vso organizacijo, logistiko,...,sotekačem na ta dolgi progi hvala za podporo, vsem tekačem pa, ker niste bili kaučwumen ali kaučmen. Slike-bravo fotografom, ker vztrajate in nas čakate.

)