Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni!

V okviru mladinskega festivala Teden mladih (7. - 15. maj) Klub študentov Kranj organizira

TEK PO ULICAH KRANJA

Kdaj?
- nedelja, 9. 5. 2010 ob 11:00

O progi:
- ulice starega mestnega jedra: Glavni trg (start) – Poštna ulica – Huje – Kokrški breg – Na skali – Maistrov trg – Reginčeva ulica – Tomšičeva ulica – Cankarjeva ulica – Glavni trg (cilj)
- dolžina: 7.440 m (4 krogi)

Startnina:
- člani KŠK: 4 €*
- ostali: 7 €*

*- v predprijavi 2 € manj

Prijave:
- predprijave na Info točki KŠK (Gregorčičeva 6, ob lokalu DownTown), do srede, 5. 5. 2010
- na dan tekmovanja od 9.00 dalje delitev startnih številk na startnem prostoru
- zaključek zbiranja prijav ob 10.30

Informacije:
- tek@ksk.si, 031/241-271 (Neža)
- tm.ksk.si

Upam, da se vidimo v čim večjem številu.

Neža
Poleg Teka po ulicah Kranja pa letos organiziramo tudi

TEK TROJK ZA OSNOVNE ŠOLE

Učenci in učenke bodo tekli 1 krog (1.860 m)po progi Teka po ulicah Kranja.

Start bo ob 10.30.

Prijave, ki so brezplačne, zbiramo na dan tekmovanja od 9.00 dalje na startnem prostoru.
Ker sem se letos zopet odpovedal trojkam :shock: :oops:, sem se odločil, da se udeležim tega teka, saj me na ta tek vežejo eni prav posebni spomini, saj sem tukaj nastopil, mislim, da že leta 1997, ko se sploh še nisem resno ukvarjal s tekom :roll: in ker sem od osnovne šole dalje vedno tekel dobro na krajših progah do 1000m sem tudi za to tekmo mislil, da jo bom z lahkoto opravil, vendar sem se tukaj prav pošteno opekel, saj za dobrih 7km na kar razgibani progi nikakor nisem bil pripravljen, tako da sem tek končal predzadnji ali celo zadnji s hojo na koncu, tako, da grem po 13 letih popravit slab vtis... :D :shock:

Lp! :wink:
Pridem letos kot gledalec oziroma navijač in tudi obujati spomine, saj sem to tekmo organizacijsko vodil od leta 2002 do 2006. Dobra, prava ulična tekma, kjer so pred leti že nastopili najboljši Slovenski tekači-Kejžar, Kosmač, Hrovat, Kosovelj, Kastelic, Volkar...

Skratka, lepa ulična tekma.

Vabljeni

Športni pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA