Na obedve novinki, ki sta se registrirali samo zato, da bosta tu provocirali in razpihovali slabo voljo.
Z veseljem lahko povem, da so naše pristne TF-ovke čisto O.K. punce, da razumejo šalo tako nas moških kot žensk, da so izkušene tekačice in da z veseljem odgovarjajo na vprašanja novincev, brez kakršnegakoli škodoželja, neprivoščljivosti oziroma namena diskreditacije. Kolikor sledim njihovo delovanje vas bodo z veseljem povabile na kakšen skupen trening, se z vami pohecale, počvekale, prežvečile kakšno okusno domače pecivo in tudi pokofetkale.
S TF-ovci je situacija malce drugačna, prepotenena, nabita s tekmovalnim nabojem, a vendar enako zainteresiranostjo za skupne treninge le, da jih spremljajo vrčki piva in dobre volje. Do sedaj nisem naletel še nobenega člana, ki bi tako ali drugače zaničeval kogar koli ali katerokoli prireditev. Prav tako niso skopi z verodostojnimi nasveti, ki nekaterim pridejo še kako prav.
Vedno sem bil pristaš tega, da se stvari predstavijo takšne kot so, ne samo z lepe strani in samo z grde. Če so grde stvari predstavljene na smešen način, je paket toliko lažje prebavljiv.
Pa še primer iz prakse. V avstriji imaš verigo barov z odlično glasbo, odličnim domačim ambientom, dobro družbo, pijačo in hrano. Verjetno nimate nobenega pomisleka, da bi zavrnilne moje povabilo? In če vam moj prijatelj Franček pove, da je bil prejšnjič tam z mano ter, da imajo tam pomankljivo oblečena dekleta, ki se naličena, odišavljena in preznojena drgnejo ob njihove gola telesa, da če odšteješ kak € več tudi ščijejo po tebi in vate kaj zarinejo... Bo situacija malce drugačna ne? Če imam jaz neke čudne spolne prakse, ni nujno, da bodo te čudne spolne prakse všeč tudi Frančeku. In če spišem takšno povabilo kot sem ga, če kdo ki me ne pozna, kaj počnem v avstriji vpraša nekoga, ki je tam bil za kaj se gre, je prav, da Franček to po pavici tudi pove.
Če vama paše, da se stiskata s pomakljivo oblečenimi, preznojenimi pripadnicami istega spola -prav! Vam ne očitamo! Izvolita! A ne zavajajta tistih, ki jim do tega ni, da tega pač tam ni, ker je. Objektivno!!!
Pa prijeten DM-ov tek.