vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Pozdrav vsem

ker se ukvarjam z tekom že dalj časa in sem pri tem imel težave z stopali , kolki , koleni , gležnji sem se pred letom dni odločil raziskati kje bi dobil primerne vložke za moje težave.Po sodobni poti sem preko interneta našel podjetje , ki se z tem ukvarja že vrsto let, ker me je stvar pritegnila sem se odločil , da jih obiščem in poizvem kaj več.
Odpotoval sem v Ameriko obiskal podjetje Aetrex ,tam opravil licenco za merilca stopal in to na revolucionarni plošči iStep .Vložke , sedaj uporabljam že več kot pol leta in povem vam , da meni pomagajo .Ne čutim več bolečin v sklepih in kljub ploski nogi me noge po daljšem teku ne bolijo več kot so me prej.
Če se ukvarjate z podobnimi težavami vam lahko pomagam , OPRAVLJAM BREZPLAČNE MERITVE STOPAL , v HIŠI ORTOPEDSKE OBUTVE , na Beethovnovi ulici 12 za trgovino Urko v Ljubljani.
Nekaj linkov , da si prej pogledate kaj zamujate z nepravilno obutvijo , vložki in tudi nogavicami , ki vas ne tiščijo in so narejene iz materiala poliester , ki ne vpija potu in z pomočjo bakrenih vlaken le tega prenaša na obutev ali sam vložek :
http://www.aetrex.com/#/technology/isteptechnology

Za več informacij pa me lahko pokličete tudi na mobilni telefon 041537215

Vodilo meritve je , da si vzemite samo 5 minut za boljše življenje.
Znani uporabniki vložkov Lynco , ki jih testirajo (Bode Miller , Tiger Woods)
Forumovci lep pozdrav vam želi Grega

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA