prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Pina
Ojla
Nabavljam uro za ata pa mamo :laola
Pa me zanima, če se da pri kateri od sigminih ur zamenjat baterijo tudi v pasu?
Thnx
 janzi
Sam sem sicer lastnik kolesarskega števca Sigma ROX 8.0 in zamenjava baterije v pasu je povsem enostavna, odviješ pokrovček (priložen ključek na dva štiftka) in zamenjaš. Kako je meni znano je v večini primerov to povsem enostavno. Pazi le da boš nazaj vstavil tudi vmesno tesnilo, ki je tik pod pokročkom. Pred nekaj leti sem sicer pri neki noname uri na pasu zamenjal baterijo in nisem vstavil nazaj tiste gumice (le kam je padla?) in potem je "švic" počasi naredil svoje.
 bkreutz
Jaz imam uro Sigma PC15 in lahko na pasu zelo zelo enostavno zamenjaš baterijo. Tako kot je napisal janzi.

Res pa je, da jo moraš pri redni vadbi (cca 3h uporabe na teden) menjati na pol leta :x :?: . Sicer ni čisto prazna (multimeter), a ne dela več dobro - kar zgublja signal, ipd.

Še nekaj je - ta model ure nima kodiranega prenosa med pasom in uro; to je meni, ker se redno udeležujem organiziranih tekov, predstavljalo kar problem.

Lp, B

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA