Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
No zdaj, so pa ti.fitnes postajo na jasici na novo uredili in postavili še pa še naprav, za katere sploh ne vem, kako jih uporabljati, in vse skupaj zgleda kot kak manjši adrenalinski park. Upam, da bodo obesili še kake table z navodili za izvajanje vaj, kot so že bile ... Me ni bilo kakih 14 dni na Rožniku in sem bila včeraj prav prijetno presenečena.
Mi ni bilo jasno, katera jasa, pa dostikrat tečem tam okoli. Gre v bistvu za "jaso", ki je dobrih pet minut v hrib nad Tivolskim gradom. Res so se potrudili, da so vse tiste naprave postavili. Upam, da bodo pri vsaki zraven dali tudi kako tablo z navodili :wink:

Ne vem, a tisti "kvadrat" palic je kakor v karate filmih, da skačeš iz ene na drugo, pa tista "lojtra", ne vem, a greš po njej cca 2 m nad zemljo, ali pa je mišljeno od spodaj s preprijemi rok. Skrakta na tistih orodjih mora bit človek kar previdn.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA