Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 cvalenti
Trenutno pozivamo vse, ki so se udeležili vzdržljivostne tekme 24 ur Sv. Primoža, ki so bili ukradeni oz. so vam vlomili v avto. Organizator Peter Uršič poziva vse, da vlom prijavijo policiji. Trenutno so vlomili Cvetotu, na srečo nič ukradenega, Sandy (ukradli denar), zmagovalcu Izidorju 150 evrov itd.
Če je kdo kaj vedel oz. videl sumljive osebe okoli avtomobilov, naj sporoči Perotu 041353513 ali kamniško policijsko postajo.
Baje so tudi lani na isti tekmi vlamljali tekmovalcem, začuda pa da se je to dogajalo čez dan :cry: ..... pomoje najbolj varno in nič sumljivo :twisted:

Kakšne izkušnje pa imate vi s podobnimi situacijami, oz kaj ste storili?
Žal se to pogosto dogaja na pod hribi (Kamniška Bistrica, Mače in Bašelj pod Storžičem, v Krmi (pred nekaj meseci v 15 avtov pred Kovinarsko),...
Meni so vlomili pred cca 7 leti, ukradli samo denar, sem jih sam našel, prijavil policiji...NIČ! Kao "naj jih civilno tožim" so mi svetovali, saj so še mulčki :evil: :evil: :evil:
Žal ga tudi nabutat ne smeš, če ga dobiš, ker te potem on toži :!: :!: :!:

Rešitev: ničesar ne puščaj v avtu, kar je vrednega! Žal ni druge :oops:

Lp Marjan
Med tekmo mi še niso vlomili v avto, so mi pa v LJ že 2x v par letih.
Največja škoda je bila na avtu, ker so "orng" poškodovali vrata in pa seveda čas, ki sem ga izgubil ko sem vse skupaj prijavljal policiji.
Dobili jih itak niso.
Po mojem je najbolje z vsem vrednim (vključno z avtoradijem tudi če ni vreden :mrgreen: ) v rukzak in ven z avta :wink: .
Nevem, če jih je vredno nabutati tudi če jih dobiš pri kraji, se pri tem lahko še sam poškoduješ pol pa imaš še več stroškov.
Rešitev problema tiči v vzgoji, kar pa je že druga zgodba.... :?
Za kraje na organiziranih prireditvah "tekih" in na parkiriščih ,ki so namenjeni tekmovalcem bi moral biti odgovoren organizator, tako da na ta parkirišča postavi tudi kakšne redarje,ki bi bdeli nad dogajanjem med tekmo.Toliko v razmislek organizatorjem teh prireditev :idea:
 Mato
ALEŠŠ napisal/-a:Za kraje na organiziranih prireditvah "tekih" in na parkiriščih ,ki so namenjeni tekmovalcem bi moral biti odgovoren organizator, tako da na ta parkirišča postavi tudi kakšne redarje,ki bi bdeli nad dogajanjem med tekmo.Toliko v razmislek organizatorjem teh prireditev :idea:

Ali si že kdaj bil "organizator"?
"Tekači" bi za minimalno startnino radi dobili super nagrade, okrepčevalnice, toplo garderobo,..., zavarovanje domačega stanovanja med tekmo, ker te ni doma in moraš teči, .....pa še zlato uro :roll: Malo morgen!
Vzgoja in sekanje prstov je rešitev!
:?: :?: :?: :x
Uporabniški avatar
 RoKo
ZdravkoC napisal/-a:Nabutaš ga baje lahko, če ga dobiš
in če to narediš tako, da te ne dobijo

Zelo pametno. Ne smejo te dobit, al pa te ne sme prepoznat. Lepo pa je, če njega en čas ne prepoznajo :D :D :D :D
Mato napisal/-a:
ALEŠŠ napisal/-a:Za kraje na organiziranih prireditvah "tekih" in na parkiriščih ,ki so namenjeni tekmovalcem bi moral biti odgovoren organizator, tako da na ta parkirišča postavi tudi kakšne redarje,ki bi bdeli nad dogajanjem med tekmo.Toliko v razmislek organizatorjem teh prireditev :idea:

Ali si že kdaj bil "organizator"?
"Tekači" bi za minimalno startnino radi dobili super nagrade, okrepčevalnice, toplo garderobo,..., zavarovanje domačega stanovanja med tekmo, ker te ni doma in moraš teči, .....pa še zlato uro :roll: Malo morgen!
Vzgoja in sekanje prstov je rešitev!
:?: :?: :?: :x

Si že kdaj našel vlomilca da bi mu sekal prste???(sanja svinja o koruzi a sirka ga nema)če organizatorji najdejo ljudi ,ki usmerjajo tekmovalce prireditev na parkirišča bi lahko tudi našli koga ,ki bimed tekmo bil prisoten na teh parkiriščih ne pa ko se tekma začne vsi zginejo nevem kam za tako rešitev ne bi bilo treba nevem kakšnih financ saj če bi bil na nekem parkirišču naprimer na tekmi gorskega teka kjer je bolj na samem samo en prisoten redar bi se možnost vlomov v avtomobile zelo zmanjšala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA