Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdravljeni!

Sem novi ponosni lastnik VFF in moram reči, da sem nad njimi navdušen. Naredil sem dva teka (5in 8km) občutek je bil super, prav tako pa sem tudi spoznal določene nove mišice, za katere nisem vedel da jih imam :) 8km sem naredil tempo 4:30 in sem bil veliko bolj utrujen kot z navadnimi copati. Očitno bo potrebena spremeba plana treningov. Zamimajo me izkušnje tistih bosonogih ali skoraj bosonogih tekačev, če so po spremembi obutve in posledično teka tudi izboljšali svoje rezultate. Ste mogoče za tekmo obuli navadne copate in z novo tehniko dosegli boljše čase? Ali distance tudi tečete bosi, saj pri njih meča veliko bolj trpijo, kot pri dolgotrajnem počasnejšem teku.

LP Gogi
Zdravo

Evo sam sem ponosni lastnik Feelmax Niesa, in vedno več km naredim z njimi, konec aprila sem odtekel cooperjev test in rezultat je bil res bolši kot prejšnji mesec, čeprav trditev da je bilo to vse zaradi obutve ne verjamem.
Res pa je da temeljito spremeniš tehniko teka in izkoristiš mišice ki jih do sedaj nismo uporabljali, ali vsaj na drugačen način.
Sam se pripravljam, da bom odtekel maraton - bosonog, za to pa je potrebno kar nekaj km. Oglasili se bodo pa tudi drugi, ki imajo več izkušen. Nekaj dodatnih info pa tudi na http://www.feelmax.si

LP Bojan :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA