najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

No, kdo ima tale biserček v letošnjem planu? :D
Lani je bilo ODLIČNO, marsikdo (tudi jaz) je tukaj doživel svoj triatlonski krst in fino bi bilo, če bi se spet videli, ker sem nekaterim dolžna najmanj pijačo (sami vedo zakaj :wink: ).

LP
... preseljeno s teme prireditve ...

Re: 05. Sprint TRIATHLON Novigrad, 20.06.2010.
Napisal/-a izzardly » 13. 5. 2010, 15:50

No, kdo ima tale biserček v letošnjem planu?
Lani je bilo ODLIČNO, marsikdo (tudi jaz) je tukaj doživel svoj triatlonski krst in fino bi bilo, če bi se spet videli, ker sem nekaterim dolžna najmanj pijačo (sami vedo zakaj ).

LPhttp://www.chickita.si
izzardly
Najlepši triatlon, kar sem jih kdaj vozil pa ne zaradi organizacije, ne zaradi proge ampak zaradi družbe, ki je bila res enkratna. Žal pa lanske uvrstitve ne bom branil. Zaključujem faks, časa (in predvsem volje) za druge stvari pa enostavno nimam in zategadelj je veliko vprašanje, če bom v Novigrad sploh prišel, če pa že bom, bom kisu da boh pomagj. Upam, da bo spet najštevilčnejša ekipa nosila TF dres in da bo profijev in pol profijev iz klubov čim manj, ker je ta triatlon lep kakršen je, in bi ga le ti samo pokvarili.
stena napisal/-a:Žal pa lanske uvrstitve ne bom branil. Zaključujem faks, časa (in predvsem volje) za druge stvari pa enostavno nimam in zategadelj je veliko vprašanje, če bom v Novigrad sploh prišel, če pa že bom, bom kisu da boh pomagj.

Boš pa mal sladkorčka pojedu in boš postal sladek. :--
gnioco napisal/-a:Super!

Upam da mi uspe na svoj prvi triatlon. Seveda bo treba še malo potrenirati prej.
Imam pa vprašanje za tiste ki ste že bili tam.

ali so kakšna pravila glede obleke? se lahko plava v kopalkah?

Kakšnih omejitev mest pa verjetno ni kajne?

lp

Plavaš lahko v kopalkah. Važno je, da imaš na kolesu in na teku oblečeno majico ali kolesarski dres ali ... Lahko pa uporabiš triatlonski dres in se vmes na menjavah nič ne oblačiš ali preoblačiš.
Če te prav razumem glede mest pa ni nobene omejitve in bojazni, da se bo prijavilo preveč tekmovalcev. Vsaj jaz tako mislim. Kaj pa pravi Predrag? :argue:
:D ST Novigrad se vedno odvija v ležernem in vedno pozitivnem zdušju v samem centru mesta in organizacija samega projekta iz istega razloga je vejo vsi več letni "naši" tekmovalci izredno zahtevna.
Pravila ST tekmovanja so že dobro znana in načeloma ih tekmovalci poštujejo, najbolj enostavna tekmovalna obleka je triathlon komplet (tudi v ponudbi TF), na napake pravočasno upozorimo, za varnost na cesti in v mestu skrbi preizkušeni lokalni DVD, prometna policija in organizacijski FUN MK Umag.
No štart-cilj, v centru mesta, cone menjav, precej radovedne publike, ... pri obali ... garancija so atraktivnosti, dobrog zdušja in ležerne "familly" atmosfere ...
... in če se vklopi lep, sončen dan ... to je to ... nagrade za vse ... for ever in your minds!
Nazadnje spremenil predrag, dne 15 Maj 2010, 20:11, skupaj popravljeno 2 krat.
predrag napisal/-a::D ST Novigrad se vedno odvija v ležernem in vedno pozitivnem zdušju v samem centru mesta in organizacija samega projekta iz istega razloga je vejo vsi večletni "naši" tekmovalci izredno zahtevna.
Pravila ST tekmovanja so že dobro znana in načeloma ih tekmovalci poštujejo, najbolj enostavna tekmovalna obleka je triathlon komplet (tudi v ponudbi TF), na napake pravočasno upozorimo, za varnost na cesti in v mestu skrbi preizkušeni lokalni DVD, prometna policija in organizacijski FUN MK Umag.
No štart-cilj, v centru mesta, cone menjav, precej radovedne publike, ... pri obali ... garancija so atraktivnosti, dobrog zdušja in ležerne "familly" atmosfere ...
... in če se vklopi lep, sončen dan ... to je to ... nagrade za vse ... for ever in your minds!

Triatlonski dres v ponudbi TF-ja je enodelni oz. dvodelni?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA