Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Branki je včeraj uspelo potegnit GPS track. Ženska se je konkretno namatrala v mokrih in mrzlih pogojih; prava Mountainbajkerica! :clap: Urgenca ima spet kaj za pucat :twisted:

Tukaj je GPS sled.

Zadevo si lahko "zdownloadate" direktno v Forerunnerje :wink:

Naslednji teden, predvidoma v torek pa ga bova še midva z Zdravkotom zašibala po isti poti (spet z MTBji :mrgreen: ) in naredila tudi kakšno fotko.

Se vidimo v Radencih! Uživajte!
:laola
Samo:-) napisal/-a:Branki je včeraj uspelo potegnit GPS track. Ženska se je konkretno namatrala v mokrih in mrzlih pogojih; prava Mountainbajkerica! :clap: Urgenca ima spet kaj za pucat :twisted:

Tukaj je GPS sled.

Zadevo si lahko "zdownloadate" direktno v Forerunnerje :wink:

Naslednji teden, predvidoma v torek pa ga bova še midva z Zdravkotom zašibala po isti poti (spet z MTBji :mrgreen: ) in naredila tudi kakšno fotko.

Se vidimo v Radencih! Uživajte!
:laola

Bravo Li!

To pa je najbrž bilo "res nepozabno".

Hvala za "ruto"!

A je kdo "za", da jo naredimo tekaško (predpremjerno)?

lp. Zvone

P.S. Za Radence pa naj vam bo veter "le v hrbet" in dež le na "petah"!
Pozdravljeni "Pohorci"

A je kdo za daljši (70 km) tekaški trening to (soboto) nedeljo?

V soboto (29.5.) zvečer ali v nedeljo (30.5.)zgodaj zjutraj se bom (najbrž) podal po poti teka čez Pohorje (od Maribora do Rogle in nazaj)!

Pogoj je, da ne "lije" z neba, da "preživim" sobotnji tek do Belvija, "da ne pride kaj vmes" in da "nisem edini".

Vrnitev bo predvidoma v nedeljo (30.5.), okrog 12 h (plus/minus- odvisno od časa začetka ( in forme)).

Če je kdo za... se mi lahko pridruži!

Lep pozdrav! Zvone
davidkopic napisal/-a:Mogoče še sam pridem probat pretečt to razdaljo, če bo seveda šlo!
Kdo ve kakšna je kaj udeležba tega teka?

Serbus, stara struka štromarska. E pa mislim da si pravi, bivši Selničan, če se ne motim. Tudi jaz sem začel letos nekaj migat. Pa če si kaj fraj pa kaj rufni, da se zmenima za kako skupno tekanje po Pohorju.

051 744-437

lp
Bora

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA