Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

vencelj napisal/-a:Dopoldne sem šel po številko na Staničevo, nobene gužve... jutri je moja srečna številka 20.

LP, vencelj

Nizke številke imajo ponavadi povabljeni tekači :lol:
ROSI64 napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Nisem pa še videl zajca v 150 l vreči za smeti :lol:
... mislim surovega, ne pečenega.

To pa bi bila pojedina.....TF piknik :lol: :lol:

ZdravkeC pazi, da te ne bodo pojedli :-- ;
Če je prevroče vam ni prav, če je dež vam ni prav. Dokler je kakršnokoli vreme, je super :D

A bi govoril kaj o svojih načrtih? Ah, ne, bom raje potem, ko bo že vsega konec.
citirano iz spletne strani maratona radenci :D
TUŠIRANJE
V cilju bodo na voljo pipe s hladno vodo za umivanje. Tuširanje bo organizirano v startno ciljnem prostoru Slovenske vojske v startno ciljnem prostoru. Dostopi bodo označeni s smerokazi.
:)
jaz upam da bo zneslo pod 3:30 bom zelo zadovoljen in da bo počutje OK :laola

PS: bi zamenjal kdo tisto majico brez rokavov, ki smo jih dobili prijavljeni na 42km (imam M, rabil bi večjo)

Srečno in uspešno vsem ;)

Lp
Vreme napisal/-a:Meni je trenutno najbolj všeč tale napoved , glavna količina dežja naj bi prišla šele po 20 uri :FO:

Slika

A lahko daš povezavo do te napovedi? Hvala.
Če se je kdo ustrašil te napovedi in zaradi tega ni šel v Radence, mu je lahko žal :--( , saj dežja na 21 km nismo videli, na 42 km se mi pa zdi, da so imeli le nekaj osvežilnih kapljic. Še veter, ki je občasno dobro potegnil, se mi ni zdel moteč, tako da so se meni pogoji za tek zdeli skoraj idealni (hitrejši od mene so veter verjetno bolj občutili in bodo drugače komentirali ).
V Radencih sem bil sicer tokrat prvič in moram reči, da mi je bila tudi proga zelo všeč in če ob tem dodam še PB, je jasno da je izlet na drugi konec Slovenije popolnoma uspel. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA