Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jožko
Pri današnjem vzponu na Črno Prst sem razmišljal o strašni tragediji, ki je doletela našega prijatelja, maratonca Mirota Režonjo in njegovo družino. Ne moremo ti pomagati drugače, kot da tebi in tvoji družini stojimo ob strani pa čeprav daleč od Vas smo v mislih z vami. Dragi Miro in vsi tvoji, iz prelepih gora nad Baško grapo, ki se prebujajo v pomlad vam pošiljamo dobro misel, ki naj Vas spremlja v teh težkih trenutkih.
Jožko, Dorica in tekači iz prelepe Baške grape.
Nazadnje spremenil Jožko, dne 17 Maj 2010, 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jegart
Stisnilo me je pri srcu, ko mi je Poldika javila za tragedijo, ki se je zgodila v tvoji družini.
Z ženo sva oba zajokala, kajti tudi midva sva izgubila v prometni nesreči komaj 19- letno hčerko. Zato vedi, da sva v mislih z vami vsemi in točno veva, kaj se prestaja. Nič drugega, kot samo voljo in izjokat bolečino. Takšno izgubo lahko občuti le nekdo, ki je to doživel.
Tebi in tvoji družini iskreno sožalje Ante in Cvetka.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tudi nas je globoko pretresla novica o nesreči, ki se je zgodila. Dragi Miro in Zdenka, ni besed, s katerimi bi vaju lahko potolažili v teh težkih trenutkih, a naše misli so z vami. Naše iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
 lojzeP
berem na facebooku ...... si mislim, da ni ravno redek priimek, pa enega takega tudi poznam .... saj ne more biti ravno on :shock:
iskreno sožalje - s solzami v očeh
Uporabniški avatar
 tae
Moje sožalje Miro. V teh težkih trenutkih se opri na Zdenko, na tvojo močno psiho in telo. Prijatelji smo z vama, čeprav daleč. Življenje žal ni pravično.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Besede in izrazi sožalja,
pretresenosti in sočutja
so premalo ob tragični izgubi vajine hčerke

Zdenka in Miro, iskrene sožalje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9