vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 ero
pementos napisal/-a:A ves, ce se da to dobiti v Sloveniji in kje?

mislim, da bi to kremo morali imeti v vsaki lekarni. če ne, pa vsaj v Sanolaborjevih štacunah.

sam jo redno uporabljam in jo zelo priporočam!
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Vidim , da se ukvarjate s temo žuljev in vam sporočam lastno ugotovitev. Tudi sam sem imel veliko težav z žulji ampak ko sem odkril gewohl kremo je blo z žulji konec. Krema je Gewohl Gerlachs je v sivi tubi in je namjenjena vsem ki so aktvini in se veliko gibajo. Za u gojzarje in za u suprege super Treba jo je nanest kr orng na debelo tako cca. 1mm da se vidi da je gor in pol ko tečež neki cajta se stopi in da ful dober občutek v nogavicah (pa še noge ti ne smrdijo :lol: ). Je pa res, da po dolgotrajnih tekih tud krema spusti in fašeš kak žulj.

Primerna je tudi za ahilovo tetivo oz opetje. Tam je tud fino namazat. S težavami je konec ko koža malo otrdi in odebeli na najbolj prizadetih mestih. Tudi men se je koža kr navadla, pa vseeno še vdno mažem noge (bolje preventiva kot kurativa).

Krema je tam okol 1800 je draga ampak se jo splača met. V vseh lekarnah (malo boljših)

Živ!
Uporabniški avatar
 lunca
Kemc, a je ta krema primerna za ahilovo tetivo, če te že boli, al je bolj preventivna? Mene namreč že nekaj časa boli, pa ne zlo velik, ampak čutim pa jo in se bojim, da se bo bolečina stopnjevala. Delam streching pred in po teku, ampak nič ne pomaga. Kje se kupi krema?
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Ne krema ni namenjena proti bolečinam v ahilovi tetivi ali bilo kje drugje. S tem ko sem jo omenjal sem mislil zgolj na področje v opetnem delu, kjer najpogosteje fašemo žulje. Krema je zgolj za zaščito kože pred drgnjenjem med dolgotrajnim naporom. kremo dobiš v vseh lekarnah po sloveniji. Za ahilovo tetivo pa je najboljš vsaj po mojem strečing in pa zmanjšanje km pri teku.

Lp :P
Uporabniški avatar
 runner
A ves, ce se da to dobiti v Sloveniji in kje?

LASANA frizerski saloni tudi prodajajo to kremo.

LP runner
Uporabniški avatar
 editor
pementos napisal/-a:
Z* napisal/-a:
dragons napisal/-a:Krema se verjetno imenuje Gehwoll.

Povezava do opisa: http://www.apexbodycare.com/f1025.html

A ves, ce se da to dobiti v Sloveniji in kje?

KANA D.O.O. ŽALEC GERLACH, GEHWOL, COMPRESSANA
SAVINJSKA CESTA 45 (03) 713 18 00
(03) 713 18 15
(031) 642 560
(041) 642 560
(041) 340 333
(03) 713 18 20
kana@siol.net
kana.komerciala@siol.net
http://www.kana.si

Uvoznik!
Pa pokliči pa vprašaj kje vse jo prodajajo.
Uporabniški avatar
 pementos
Danes sem prvic uporabljal Gehwoll kremo, skupaj s oblizi tam, kjer se bolj pogosto pojavijo zulji, in po 1h50 teka nisem dobil nobenih. Bomo videli kako mi gre na ljubljanskem maratonu. Hvala vsem za nasvete.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
kemc napisal/-a:Živjo!

Ne krema ni namenjena proti bolečinam v ahilovi tetivi ali bilo kje drugje. S tem ko sem jo omenjal sem mislil zgolj na področje v opetnem delu, kjer najpogosteje fašemo žulje. Krema je zgolj za zaščito kože pred drgnjenjem med dolgotrajnim naporom. kremo dobiš v vseh lekarnah po sloveniji. Za ahilovo tetivo pa je najboljš vsaj po mojem strečing in pa zmanjšanje km pri teku.

Lp :P

Če te tetiva boli, ne delaj stretchinga, ker boš poškodbo zelo verjetno še poslabšal. Izogibaj se teku v klanec in po stopnicah. Bolečina je lahko tudi posledica neustrezne obutve, ponavadi adidas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA