- 06 Maj 2010, 14:54
@ spela, ko sem bila nazadnje s Škorcem na treningu sem jaz po treningu zvrnila pivce, Škorc je pil pa belo čokolado, al kaj že.....v glavnem neko mlečno zadevo
.
Drugače pa drage novinke UŽIVAJTE NA DM - TEKU vam iz srca privoščim, če pa je to odskočna deska za naprej pa še toliko bolje.
spela* napisal/-a:skorc napisal/-a:Na obedve novinki, ki sta se registrirali samo zato, da bosta tu provocirali in razpihovali slabo voljo.
Z veseljem lahko povem, da so naše pristne TF-ovke čisto O.K. punce, da razumejo šalo tako nas moških kot žensk, da so izkušene tekačice in da z veseljem odgovarjajo na vprašanja novincev, brez kakršnegakoli škodoželja, neprivoščljivosti oziroma namena diskreditacije. Kolikor sledim njihovo delovanje vas bodo z veseljem povabile na kakšen skupen trening, se z vami pohecale, počvekale, prežvečile kakšno okusno domače pecivo in tudi pokofetkale.
S TF-ovci je situacija malce drugačna, prepotenena, nabita s tekmovalnim nabojem, a vendar enako zainteresiranostjo za skupne treninge le, da jih spremljajo vrčki piva in dobre volje. Do sedaj nisem naletel še nobenega člana, ki bi tako ali drugače zaničeval kogar koli ali katerokoli prireditev. Prav tako niso skopi z verodostojnimi nasveti, ki nekaterim pridejo še kako prav.
A ker sem TF-jevka in ne TF-jevec, lahko samo pecivo pečem, pivo je pa rezervirano za moške?
@ spela, ko sem bila nazadnje s Škorcem na treningu sem jaz po treningu zvrnila pivce, Škorc je pil pa belo čokolado, al kaj že.....v glavnem neko mlečno zadevo

Drugače pa drage novinke UŽIVAJTE NA DM - TEKU vam iz srca privoščim, če pa je to odskočna deska za naprej pa še toliko bolje.

LP, Nataša