prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
mitjas napisal/-a:..druženje z jeleni

To ima pa po preživetem zadnjem izletu z Vitezi čist nov pomen..

Fino. Pa še eno majco viška sem našel v torbi, ti jo vrnem.
 pero68
A že 17: 45 sm se pa glih napokov.Če so pa jeleni v igri pol pa tut s polno torbo pridem laufat(kot v totem MB). :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ales
lojzeP napisal/-a:sej jutri se vidimo, a ne :idea: 18.30 štartamo, pol pa after ..... :D

Se nočem mešat, a meni je "švedsko svejedno" kdaj se dobimo, sam da ne bomo preveč divjali. Imam v petek eno hudo pomembno tekmo..
 pero68
Skoraj neodložljivi opravki v gozdu tako da je malo verjetno ali pač v primeru malo močnejših padavin.Takle desci pa da ne bi malo zdivjal vsaj enkrat na teden. :D
Uporabniški avatar
 mitjas
Jest morm zrihtat papirje, da se bom lahko okrog vozu od polnoči naprej, kar pomeni, da pred 17:30 sigurno ne bom na Brdu... men bi še najbl sedla 18:30-a ...

howk, govoril sem...
Uporabniški avatar
 ales
Ena prav lušna analiza se je odvila po današnjem teku. Na teku divjali nismo, zato smo še spočiti prispeli v brunarco. So pa moral meni, kot enemu zadnjih socialno nevključenih osebkov razlagati kdo s kom, kdaj, koliko, zakaj, .. Slišano me je sicer fasciniralo, a ne prepričalo, tko da bom tudi v prihodnje skrbel za boljšo prepustnost HKOMa. No in ker smo tudi udeleženci v meglo zavijali Lojzetov jubilej je bilo hrane in pijače dovolj, pa še Lojze bo lahko ženo peljal na večerjo..

p.s. stav pa kljub provokacijam (še) nismo sklepali
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Jaz in boštjanp greva prej že enega odtečt, štartava ob 17:45 pri spomeniku, pol pa še enga za iztek. Če še kdo želi se nama lahko pridruži.

Se vidjamo
Uporabniški avatar
 lojzeP
sitnoba je  napisal/-a:tokratna sreda z običajnim štartom ob 18.30 .....

ma jaaa, itak :roll: nas fuzbalsko zaboli za vreme .....
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA