Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tako, pa se je začel zadnji teden pred KBK-jem...( žena pravi , da bo najbrž eden bolj nervoznih letos :roll: )Priprave so v polnem teku, predprijave nad pričakovanji,lepo vreme je tudi napovedano, skratka, ni hudič, da bo uspelo... :wink:

.......torej le pridite dirkat al pa samo navijat!!!! :D :) fajn bo...
No, jaz že vem za eno dušo na seznamu prijavljenih, katere v soboto ne bo, ima do nadaljnjega predpisano tekaško abstinenco. Pa bo odpadel planiran čvekenzikikiriki tempo :--(
Pozdravljeni!
Nč bit žalosten Boštjan, kar nas bo nas bo, bomo pa tapravi in bomo laufal vsak za tri pa bo kar gužva hehe.
No vreme bo in zato nč čakat na Blegoš iz Kopačnce se splača it :D
Živ,

glih zdajle smo zaključili sestanek z vaščani in odborom šdmh-ja,in vsi že prav nestrpno čakamo na soboto...
...je pa tisoč stvari , ki se ne smejo pozabiti... :D pa saj to vsi veste, ane...

:clap: vreme pa tudi bo! :clap:
kbk napisal/-a:žalostno je srce moje :( :( žalosten sem jaz fantič...

Bom prinesla robčke :wink: Mislim, da bo ena iz sisterpacka za prvič čisto dovolj. Ta druga se bo pa pridno cajtala.
ZZ Topka in vsi ostali...

seveda se je možno prijaviti tudi le v soboto zjutraj. Tole predprijavljanje je bilo zgolj v moralno podporo organizatorjem in mali smerokaz pri pripravi dirke. Težko je naročiti majice,hrano, okrepčilo in vse ostalo, če ne veš kakšno je vzdušje in zanimanje za prireditev....
Upam ,da vas bo čim več in bo tole res praznik za Kopačnico in vse tekače...
Sam vzpon je dokaj zmeren, le proti vrhu se malo bolj postavi pokonci, pa mislim ,da ni panike...
Morda bo še kdo , ki je že prehodil to traso, napisal kaj meni o progi, sam sem kar navdušen ,čeprav spadam bolj v super težko kategorijo...

Kot že tolikokrat doslej vas še enkrat vljudno vabim da pridete na KBK.

SE VIDIMO V SOBOTO. :laola :laola
zdaj se pa že malo vidi ,da bo KBK :D danes smo označili progo z trakovi in postavili prizorišče v Kopačnici... smo bili kar delovni... :clap: :clap: :clap: :clap: jutri pa bolj na počasne obrate damo in se pripravimo na soboto :laola

se vidimo... :D :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA